Jouw facturen, sneller betaald 

“Problemen met onbetaalde facturen? Incassonet incasseert uw facturen persoonlijk, professioneel en altijd klantvriendelijk. Uw kosten, die verhalen wij op uw debiteur.”

Toine Brouwers – Incassonet Breda

 

N

Ongekend persoonlijk

Een persoonlijke incassomanager, die je rechtstreeks kunt benaderen via telefoon e-mail en chat.

N

Uitgebreid platform

Het beste online platform voor het beheer van je debiteuren en incassozaken. Gratis voor alle klanten.

N

Beste klantbeleving

Wij verstaan jou en begrijpen jouw debiteuren. Met respect behalen wij zo de beste resultaten.

Iedere ondernemer krijgt er een keer mee te maken: slecht betalende debiteuren. Hoe kan je hier het beste mee omgaan? Je wilt wel betaald worden voor de geleverde diensten, maar je wilt uw klantrelatie niet verliezen. Incassonet werkt daadkrachtig, maar altijd gericht op het behouden van een goede klantrelatie.

Klantvriendelijke en betrokken

 

Meld je gratis aan bij Incassonet. Nadat wij jouw incasso-opdracht hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag om de onbetaalde factuur alsnog te innen bij je klant. Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek? Dan kan dat uiteraard ook!
 

Hoe het werkt

Meld je gratis aan met het aanmeldformulier, vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en kan je direct gebruik maken van de diensten van Incassonet.

Lees meer over het incassoproces of onze werkwijze.

Flevo Makelaars

Rico Mijsen – Directeur

“Incassonet weet wat incasseren is, zĂłnder dat ze daarmee de klantrelatie definitief tot een einde brengen. We hebben korte lijnen met het incassoteam. Snel en gemakkelijk contact en altijd vriendelijk. “

We staan in de startblokken!