Incasso voor het MKB

De ideale oplossing als je regelmatig klanten hebt die niet betalen

Wanneer je vaker last hebt van niet-betalende klanten, dan is het belangrijk om een incassobureau achter de hand te hebben die met je mee denkt en snel voor je kan schakelen. Wij snappen je. Wij helpen je.

N

Ongekend persoonlijk

Een persoonlijke incassomanager, die je rechtstreeks kunt benaderen via telefoon e-mail en chat.

N

Uitgebreid incassoplatform

Het beste online platform voor het beheer van je debiteuren en incassozaken. Gratis voor alle klanten.

N

Beste klantbeleving

Wij verstaan jou en begrijpen jouw debiteuren. Met respect behalen wij zo de beste resultaten.

Wanneer je vaker last hebt van niet-betalende klanten, dan is het belangrijk om een incassobureau achter de hand te hebben die met je mee denkt en snel voor je kan schakelen.

Incassonet is jouw collega op afstand en werkt als verlengstuk van jouw debiteurenafdeling. Via ons online incassoplatform start je snel een nieuwe incassozaak. Onze incassospecialisten zitten klaar om je persoonlijk te adviseren en begeleiden.

Intensieve samenwerking

Om openstaande facturen optimaal te incasseren is voldoende onderhandelingsvaardigheden en juridische kennis essentieel. Daarnaast is kennis van jouw bedrijf en jouw producten van enorme toegevoegde waarde.

Onze incassospecialisten verdiepen zich vanaf de start in jouw organisatie en jouw klanten. Wij geloven dat wij door een nauwe samenwerking met jou het maximale resultaat kunnen nastreven. 

Zo doen we dat

Incassozaken start je met Incassonet gemakkelijk online via ons incassoplatform. Stuur ons simpelweg je facturen en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag.

Tussentijds informeren wij jou online, via de app, per e-mail of telefoon hoe jouw zaken er voor staan. Net hoe jij dat wilt. Incasseren wij jouw factuur, dan krijg je binnen 24 uur je geld. Simpel toch?

De voordelen van Incassonet

  • Gratis incassozaken starten (no-cure-no-pay)
  • Altijd een persoonlijk aanspreekpunt
  • Hoog scoringspercentage (94%)
  • Uitgebreid online incassoplatform
  • 24/7 online inzage in uw zaken

iOnline / Gravity

Mike Smit – Manager Operations

“Door de koppeling met de systemen van Incassonet zien we de dossierstatus in onze eigen systemen. Zo houden we overzicht en blijven we op de hoogte van de acties die Incassonet onderneemt. “

Start gratis met Incassonet

Meld je gratis aan en maak kennis met ons unieke online incassoplatform.