Hoe werkt een incassotraject?

Controle van je incassozaak

Wanneer je een incassozaak laat behandelen, wil je dat dit met aandacht gebeurt. Wij snappen je.

Zodra wij je onbetaalde facturen hebben ontvangen, controleren wij eerst of alle gegevens juist zijn.  Daarnaast doen wij direct een kredietcheck op jouw klant. Zijn alle gegevens compleet? Dan starten wij met het incassotraject.

Contact zoeken met de debiteur

Om jouw factuur betaald te krijgen, proberen wij in zo’n korte mogelijke tijd in contact te komen met jouw debiteur. Dit doen we met de inzet van slimme moderne technieken zoals bijvoorbeeld aangetekende e-mail en WhatsApp.

In combinatie met een van onze incassospecialisten lukt het ons vaak al binnen een dag met jouw debiteur in contact te komen en zo tot concrete afspraken te komen.

Altijd op de hoogte

Tijdens het incassotraject houden wij jou continu op de hoogte. We doen dat via ons online incassoplatform, waar je vanaf de eerste dag toegang tot hebt.

Ook neemt een van onze incassospecialisten regelmatig contact met je op om de zaak door te spreken. Samen met jou streven wij naar maximaal resultaat!

Wij denken aan jouw cashflow

Wij begrijpen dat een gezonde cashflow ontzettend belangrijk is, daarom doen wij er alles aan jouw facturen zo snel mogelijk te incasseren. Zodra dat gelukt is, zorgen wij dat het geld zo snel mogelijk aan jou wordt overgemaakt.

Alle voordelen op een rij!

Bij Incassonet houden we het graag simpel, althans voor jou. Daarom is het starten van een incassozaak bij ons een fluitje van een cent: gemakkelijk online via ons incassoplatform.

Wil je graag eerst even contact voordat je met ons gaat starten, dan staan we natuurlijk ook telefonisch voor je klaar. Bel ons via 088-244 1111, we helpen jou graag verder!

N

Een persoonlijke zaakbehandelaar

N

Dé specialist in incasso voor bedrijven

N

100% no-cure-no-pay

N

Voor 15:00 uur, is dezelfde dag nog actie!

N

Scoringspercentage: 94% (2020)

We staan in de startblokken!