No-cure-no-pay incasso

Met no-cure-no-pay incasso van Incassonet start je kosteloos je incassozaak op. De incassokosten verhalen wij op jouw debiteur.

Wanneer je een incassozaak laat behandelen wil je dat dit met aandacht gebeurt. Tussentijds wil je graag op de hoogte blijven en wil je betalingen snel ontvangen.

Wij snappen je. Wij helpen je.

Incassobureau no cure no pay

Wanneer je een incassobureau moet inschakelen, dan zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Daarom is het belangrijk dat je een incassobureau kiest die bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een incassobureau no cure no pay. Incassonet is een betrouwbare partij die je hierin kan helpen en ondersteunen. Ongekend persoonlijk is dan ook niet voor niks één van onze pijlers. 

 

no cure no pay incasso

Incassozaak starten met no cure no pay

Als je kiest voor een incassotraject dan is het natuurlijk van belang dat dit heel zorgvuldig en op een juiste manier gebeurd. Het kan natuurlijk voorkomen dat je te maken krijgt met onbetaalde facturen. Op het moment dat je een traject bij ons start dan zal er gestart worden met het controleren van alle gegevens en doen wij een kredietcheck bij de aangemelde debiteur. Op het moment dat alle gegevens compleet zijn, gaan we starten met het incassotraject. Het is daarbij belangrijk dat wij zo spoedig mogelijk in contact kunnen komen met de klant die de openstaande factuur nog dient te betalen.

 

FAQ: Hoe werkt no cure no pay?

Met een no cure no pay constructie kun je kosteloos een incassozaak starten. Deze incassokosten worden dan verhaald op de debiteur. Wij starten het traject over het algemeen met een buitengerechtelijk incassotraject, waarbij wij uw debiteur contacten middels bijvoorbeeld een brief waarin wij zullen sommeren om de openstaande incasso te voldoen. Wordt hier geen gehoor aangegeven dan zal er een herinnering worden gestuurd. Wij houden je tijdens dit gehele proces op de hoogte via ons online platform en via je vaste incassomanager.

FAQ: Waarom werkt Incassonet op basis van no cure no pay?

Een klant die niet betaalt is voor vervelend genoeg. Wat nog vervelender is? Dat jij met jow bedrijf in deze niet betalende klant moet investeren met tijd en geld. Dit is exact de reden om No Cure No Pay incasso aan te bieden. Jouw risico blijft hiermee zo klein mogelijk, de kosten verhalen wij op de debiteur. Daarnaast proberen wij alles uit het incassotraject te halen. Wij hebben namelijk hetzelfde belang als jij: betaald krijgen. Qua inkomsten zijn wij afhankelijk van de debiteur. De incasso kosten betaald de debiteur namelijk.

FAQ: Hoe neemt Incassonet contact op met mijn klant?

Er zijn vele manieren om dit te kunnen doen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de klant benaderen via een e-mail, maar ook het sturen van een zakelijk WhatsApp bericht behoort tot de vele mogelijkheden die er zijn. Op het moment dat er contact is gelegd met de debiteur, gaan wij zorgen voor concrete afspraken. Verder zorgen wij ervoor dat je tijdens het hele proces op de hoogte wordt gehouden door je eigen incassomanager. Je kunt ook via ons eigen incassoplatform exact zien wat de status is van het traject dat wij hebben ingezet. Wanneer je een incassotraject no cure no pay bij ons wil starten dan gaan wij dezelfde werkdag nog voor je aan de slag! Op het moment dat wij de incasso hebben gevorderd, dan zorgen wij er ook voor dat geld uiterlijk de volgende dag nog op je rekening staat!

Deze klanten gingen je al voor:

Leaseplan Nederland

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

 

Meerdere incasso’s

Heb je meerdere incassozaken per jaar? Wij hebben de perfecte oplossing voor je en sluiten deze naadloos aan op jouw situatie. Het komt namelijk helaas wel eens voor dat een debiteur meerdere malen niet op tijd betaald. Dat is niet alleen erg vervelend, maar kost u ook nog eens heel erg veel tijd. Wij zijn in dit geval jouw partner om je te ondersteunen in het gehele proces. Ook deze dienst is natuurlijk te verkrijgen op no cure no pay basis. Wanneer je voor ons kiest dan heb je altijd toegang tot je eigen incassomanager en een online platform waarop je up to date informatie vind over jouw lopende zaken. Zo ben je te allen tijde voorzien van de status van je lopende incasso’s.

Incassobureau

Incassobureau No cure no pay incasso

Wij hebben een incassobureau in Apeldoorn, Amsterdam, Haarlem, AlmereBarneveld en Breda en werken met regionale deurwaarders in heel Nederland.

Landelijk partnernetwerk

Naast onze eigen kantoorlocaties hebben wij een landelijk netwerk van partners, die werken vanuit Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Harderwijk, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle

Kom in contact

Incassonet is werkzaam voor heel veel ondernemers in Nederland. Met onze landelijke dekking hebben we ervaring in de meeste branches. Hierdoor is de kans groot dat we ook in jouw branche al ervaring hebben. Zo komen we tot snel en professioneel resultaat!

Landelijke dekking

En, zoals je misschien herkent, is het altijd makkelijker communiceren als er een gezamenlijk raakvlak is. Kom in contact met ons incassobureau. Start nu een incassozaak of plan een vrijblijvende kennismaking in.