Starten met Incassonet

Wij staan met een glimlach voor jou klaar! 

Draag je onbetaalde facturen binnen twee minuten over via ons unieke dashboard en je persoonlijke incassospecialist gaat vandaag nog voor jou aan de slag! Incasseren wij je facturen, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

 

1. Meld je hier gratis aan voor het starten van een incassozaak

2. Log in met de gegevens die wou je sturen in de bevestigingsmail

3. Draag je facturen binnen 2 minuten over via je persoonlijke dashboard

4. We nemen je incassozaak dezelfde werkdag nog in behandeling

N

Supersnel actie

Wij gaan dezelfde werkdag nog voor jou aan de slag. Incasseren wij de vordering, dan staat het geld de volgende dag al op je rekening!

N

Ruim 10 jaar ervaring

Onze incassospecialisten zijn gepokt en gemazeld in de wereld van onbetaalde facturen. Wij weten precies hoe wij jouw factuur snel en zorgvuldig kunnen incasseren.

N

100% no-cure-no-pay

Bij alle incassozaken hanteren wij het no-cure-no-pay principe. Je loopt dus geen onnodige risico’s! 

Leaseplan Nederland

Erik Janse – Senior Bijzonder Beheer

Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers. Wij merken dat er veel kennis en kwaliteit aanwezig is, waardoor er heldere en goed onderbouwde adviezen gegeven worden. Dat maakt Incassonet voor ons een fijne en actieve sparringpartner op het gebied van incasso.

Persoonlijk advies

Eerst even met ons overleggen, voordat je een account aanmaakt? Uiteraard staan we je graag te woord, om jouw situatie te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Meld je hier kosteloos aan voor het starten van een incassozaak