Onze afspraken op een rij

Onze afspraken: 100% no cure no pay

We houden het simpel. Het incassotraject verzorgen wij op basis van no cure no pay. Dat wil zeggen: incasseren wij niets, dan betaal je ons niets. Geen uurtarief, geen risico, geen kosten.

Kortom: Onze incassodiensten levert jou wél wat op en kost je níets. Dit zijn de afspraken voor de behandeling van incassozaken:

  • Een incassozaak opstarten is kosteloos;
  • Wil jij jouw zaak sluiten, terwijl wij nog bezig zijn met het incassotraject? Dan brengen wij een klein percentage van de hoofdsom als behandelingskosten in rekening;
  • Lukt het ons niet jouw zaak te incasseren, dan mag je op ons aangeven de zaak sluiten of een juridisch vervolgtraject starten.

Waarom bieden wij no cure no pay incasso?

Doordat de meeste incassobureaus en deurwaarders op uurbasis werken, maakt jij als ondernemer altijd kosten. Het maakt bij die werkwijze niet uit of er wel of niet wordt geïncasseerd. Ook maakt de hoogte van het bedrag geen verschil. Er is bij een uurtarief immers geen connectie tussen het resultaat en de uiteindelijke kosten.

Wij beginnen elke incassozaak van jou bedrijf op basis van no cure no pay omdat we jouw risico op afschrijving zo klein mogelijk willen maken. De stap naar een incassobureau is voor veel ondernemers al groot genoeg. We willen die stap niet nog groter maken met een onaantrekkelijk kostenplaatje.

Een incassotraject moet jou simpelweg meer opleveren dan het moet kosten.

 

Flevo Makelaars

Rico Mijsen – Directeur

“Incasseren van facturen is één, maar ook transparant zijn in tarieven en werkwijze, maakt Incassonet echt uniek en een superbelangrijke partner. Geen vraag is te veel en onze vaste incassospecialist is altijd bereikbaar voor vragen. Wij zijn fan!”

 

Deze klanten gingen je al voor:

Incasso verzekerd

Nooit voor onverwachte kosten komen te staan en zelfs de mogelijkheid hebben om kosteloos te sluiten wanneer je dit wilt? Incassonet biedt met Incasso Verzekerd een totaaloplossing, waarmee je voor € 495,00 per jaar de incasso van je openstaande facturen kan verzekeren.

Vanaf de start zorgen we voor een vaste zaakbehandelaar, die zich verdiept in jouw bedrijf en dienstverlening. Natuurlijk krijg je ook toegang tot ons uitgebreide online incassoplatform, waar je al jouw zaken op de voet kunt volgen. 

  

We staan in de startblokken!