Zo werkt Incassonet

Bij Incassonet houden we het graag simpel, althans voor jou. Daarom is het starten van een incassozaak bij ons een fluitje van een cent. En heb je hulp nodig, dan zijn wij er voor je!

N

Ongekend persoonlijk

Een persoonlijke incassomanager, die je rechtstreeks kunt benaderen via telefoon e-mail en chat.

N

Uitgebreid platform

Het beste online platform voor het beheer van je debiteuren en incassozaken. Gratis voor alle klanten.

N

Beste klantbeleving

Wij verstaan jouw bedrijf en begrijpen jouw debiteuren. Met respect behalen wij de beste resultaten voor jou!

Gemakkelijk starten

Het incasseren van openstaande facturen is ons werk, en wij zijn er goed in.

Wij houden incasso voor jou graag simpel. Met ons online platform draag je binnen twee minuten je facturen aan ons over. Je persoonlijke zaakbehandelaar gaat dezelfde dag nog voor je aan de slag.

Tussentijds informeren wij jou online, via de app, per e-mail of bellen we om te vertellen hoe de zaken er voor staan. Net hoe jij dat wilt. Incasseren wij jouw factuur, dan krijg je binnen 24 uur je geld.

 

Persoonlijke behandeling

Zodra wij jouw facturen hebben ontvangen neemt je persoonlijke zaakbehandelaar direct actie. Wij zullen de facturen controleren en eventueel aanvullen met onze uitgebreide webservices. Mochten wij extra informatie nodig hebben, dan nemen wij contact met je op.

Na controle van de gegevens is de incassozaak direct zichtbaar in je online portaal en kan je deze op de voet volgen.

Contact met de debiteur

Wanneer wij de gegevens hebben gecontroleerd nemen wij binnen 24 uur contact op met je debiteur. Wij zullen starten met contact via post en e-mail en zullen later ook telefonisch en per Whatsapp of sms contact opnemen.

Je debiteur is vanaf dit moment naast de openstaande facturen ook incassokosten en rente verschuldigd. Lees hier hoe de incassokosten worden berekend.

Zoeken naar oplossingen

Wij willen altijd persoonlijk met je debiteur in contact komen, omdat we zo snel naar een (betaal)oplossing kunnen zoeken. Jouw zaakbehandelaar probeert daarom altijd het gesprek met je debiteur aan te gaan om op een goede manier tot een oplossing te komen.

Waarom betaalt je klant niet? Dat is de vraag die wij altijd willen achterhalen.

Online dossier en betaling

Ook voor jouw debiteur bieden wij een uitstekende online ervaring. Via het klantvriendelijke online dossier kunnen ze gemakkelijk de zaak bekijken, facturen downloaden, reageren en betalen.

Door eenvoudige communicatie en gebruiksvriendelijke online toegang te combineren met onze persoonlijke aandacht zorgen we voor de beste ervaring voor jouw klanten.

 

Juridische stappen

Wij proberen op een intensieve manier met je debiteur in contact te komen om een passende oplossing te zoeken voor beide partijen, zonder juridische stappen.

Mocht ons incassotraject toch niet het gewenste resultaat opleveren, dan kunnen wij snel overgaan tot een juridische procedure. Onze juristen zitten klaar om de zaak van begin tot eind te begeleiden.

Uitbetaling en kosten

Wij weten 94% van onze zaken succesvol te incasseren. En daar zijn wij trots op! Gemiddeld doen wij er 36 dagen over om een zaak succesvol af te wikkelen.  

Weten wij jouw facturen met succes te incasseren, dan ontvang je van ons het geld binnen 24 uur op jouw rekening. 

T-Mobile Netherlands

Philip Boland – Debt Collection Agency Manager

“Bij Incassonet hebben wij een goed gevoel en worden wij gehoord. Onze vaste contactpersonen reageren adequaat en snel.”

Start gratis met Incassonet

Meld je gratis aan en maak kennis met ons unieke online incassoplatform.