Zo werkt Incassonet

Bij Incassonet houden we het graag simpel, althans voor jou.

Draag je onbetaalde facturen binnen twee minuten over via ons
unieke dashboard en je persoonlijke incassospecialist gaat
vandaag nog voor jou aan de slag! Incasseren wij je facturen,
dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening. 

Over Incassonet

Incassonet is al ruim 10 jaar dé specialist in incasso voor bedrijven. Onze incassospecialisten zijn gepokt en gemazeld in de wereld van onbetaalde facturen. We zijn jouw sparringpartner als het om incasso gaat. Inmiddels mogen we dat voor meer dan 1000 vaste klanten doen, en daar zijn wij enorm trots op! 

Door jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat je openstaande facturen op tijd betaald worden. 

 

N

Dezelfde werkdag actie

N

Altijd een persoonlijk aanspreekpunt

N

24/7 inzicht via online dashboard

N

100% No-Cure-No-Pay

N

Meer dan 10 jaar ervaring met het incasseren van facturen

Zoeken naar oplossingen

Wij sturen niet alleen een platte brief via een automatische workflow, met daarna nog een paar brieven. Nee, wij doen er alles aan met de debiteur in contact te komen en zodoende te bewegen tot concrete afspraken en betaling. Dat doen we door de debiteur te bellen, per e-mail op de hoogte stellen, maar bijvoorbeeld ook door WhatsApp in te zetten als communicatie middel.

Persoonlijk contact zorgt namelijk voor betere resultaten en snellere betaling van de openstaande vordering.

Waarom betaalt je klant niet? Dat is de vraag die wij altijd willen achterhalen.

Incassobureau

Incassonet: simpel geregeld

Incassozaken lijken ingewikkeld, maar ons incassobureau helpt jou door de bomen het bos te zien. Door onze persoonlijke begeleiding kun je met al je vragen bij ons terecht. Een vaste zaakbehandelaar leidt al jouw zaken tot een goede betaling. Wij zijn dan ook 24/7 online bereikbaar. Met ons online platform kun je gemakkelijk facturen aan ons overdragen en binnen twee minuten is het geregeld.

Bovendien heeft ons incassobureau een no-cure-no-pay regel, zo loop je dus geen onnodige risico’s. 

Incasso zonder gedoe

Wij houden incasso graag simpel. Voor jou tenminste. Met ons gratis online platform draag je binnen twee minuten je facturen aan ons over, je krijgt direct een persoonlijke zaakbehandelaar toegewezen en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag.

We informeren jou proactief via de app, per e-mail of telefoon. Zo weet jij altijd hoe de zaken er voor staan. Incasseren wij jouw factuur, dan krijg je binnen 24 uur je geld. Simpel toch? 

En heb je vragen, dan staat er altijd een incassospecialist klaar om jou te helpen!

 

Hoogte Incassokosten

Persoonlijke behandeling

Zodra wij jouw facturen hebben ontvangen neemt je persoonlijke zaakbehandelaar direct actie. Wij zullen de facturen controleren en eventueel aanvullen met onze uitgebreide webservices. Mochten wij extra informatie nodig hebben, dan nemen wij contact met je op.

Na controle van de gegevens is de incassozaak direct zichtbaar in je online portaal en kan je deze op de voet volgen. Ondertussen gaan onze incassospecialisten al aan de gang om jouw facturen zo snel als mogelijk te incasseren.

 

Deze klanten gingen je al voor:

Leaseplan Nederland

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

 

Online dossier en betaling

Ook voor jouw debiteur bieden wij een uitstekende online ervaring. Via het klantvriendelijke online dossier kunnen ze gemakkelijk de zaak bekijken, facturen downloaden, reageren en betalen.

Door eenvoudige communicatie en gebruiksvriendelijke online toegang te combineren met onze persoonlijke aandacht zorgen we voor de beste ervaring voor jouw klanten. 

incassobureau

Juridisch? Laat dat maar aan ons over

Wij focussen ons als incassobureau Amsterdam allereerst op een positieve aanpak richting de debiteur. Wij zorgen voor een respectvolle omgang en vergroten het betaalgemak voor de klant. We werken daarmee aan goede contacten, zonder juridische gevolgen. Bovendien kan jij de vordering van de zaak eenvoudig inzien.

Uiteraard ondernemen wij actie als er geen vordering volgt. Mocht dit nodig zijn, dan staan onze juristen voor je klaar om de zaak van het begin tot het einde te begeleiden. 

Uitbetaling en kosten

Wij weten 94% van onze zaken succesvol te incasseren. En daar zijn wij trots op! Gemiddeld doen wij er 36 dagen over om een zaak succesvol af te wikkelen. En dat doen we naar jouw debiteur op een vriendelijke en respectvolle manier. Dat betekent niet dat wij debiteuren met fluwelen handschoenen behandelen, wel behandelen wij debiteuren altijd op gepaste wijze en doen er alles aan om met ze in contact te komen.

Weten wij jouw facturen met succes te incasseren, dan ontvang je van ons het geld binnen 24 uur op jouw rekening.

T-Mobile Netherlands

Philip Boland – Debt Collection Agency Manager

“Bij Incassonet hebben wij een goed gevoel en worden wij gehoord. Onze vaste contactpersonen reageren adequaat en snel.”

We staan in de startblokken!