Incassobureau Rotterdam

Op zoek naar een incassobureau in Rotterdam? Dan zit je bij Incassonet goed! We helpen je graag persoonlijk met jouw incassozaken.

Draag je onbetaalde facturen binnen twee minuten over via ons unieke dashboard en je persoonlijke incassospecialist gaat vandaag nog voor jou aan de slag! Incasseren wij je facturen, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Incasso makkelijk gemaakt

Worden jouw facturen niet op tijd betaald en ben jij op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Incassonet met Incassobureau Rotterdam aan het juiste adres. Al sinds 2011 staan wij bekend als vaste incassopartner voor ondernemers in Rotterdam en zorgen wij ervoor dat openstaande facturen worden betaald.

Of je nu eenmalig of vaker van onze diensten gebruik wilt maken, wij staan altijd met een glimlach voor je klaar! 

N

Dezelfde werkdag actie

N

24/7 inzicht via online dashboard

N

Altijd een persoonlijk aanspreekpunt

N

100% No-Cure-No-Pay

N

Meer dan 10 jaar ervaring met het incasseren van facturen

Incasso zonder gedoe

Bij ons incassobureau Rotterdam houden we incasso graag simpel. Voor jou tenminste. Met ons gratis online platform draag je binnen twee minuten je facturen aan ons over, je krijgt direct een persoonlijke zaakbehandelaar toegewezen en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag.

We informeren jou proactief via de app, per e-mail of telefoon. Zo weet jij altijd hoe de zaken er voor staan. Incasseren wij jouw factuur, dan krijg je binnen 24 uur je geld. Simpel toch? 

incassobureau rotterdam
Hoogte Incassokosten

Starten met Incassonet

Incassonet is de specialist in incasso voor bedrijven. Onze incassospecialisten van Incassobureau Rotterdam zijn gepokt en gemazeld in de wereld van onbetaalde facturen. We zijn jouw sparringpartner als het om incasso gaat.

Door jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat je openstaande facturen op tijd betaald worden. 

 

Incassobureau in Rotterdam nodig?

Worden jouw facturen niet op tijd betaald? Dan kan je een incassobureau inschakelen! Wij houden het graag simpel. Binnen twee minuten start je een eerste incassozaak bij ons incassobureau in Rotterdam. Eenmalig of periodiek, wij benaderen elk bedrijf persoonlijk. Samen met jou optimaliseren we jouw cashflow. Geldzaken hoeven niet ingewikkeld te zijn, in ieder geval niet voor jou. Laat ons dus het harde werk doen, dan is het zo geregeld. Begin direct met jouw incassozaak op maat.

incassobureau rotterdam
incassobureau rotterdam

Incassonet: persoonlijke aandacht bij ons incassobureau Rotterdam

Incassozaken kunnen spannend zijn, daarom begeleiden wij jou persoonlijk met al je incasso vragen. Wij werken graag transparant. Dit doen we met ons online dashboard, een persoonlijke casemanager en uitgebreide rapportages. Zo heb je inzicht in de stand van zaken en kun je 24/7 bij ons terecht. Op die manier behalen we snel resultaat. Bovendien hanteren wij de ‘no cure no pay’ werkwijze. Bij ons incassobureau in Rotterdam ben je verzekerd van daadkracht. Maar dit geldt natuurlijk ook voor ons incassobureau Den Haag!

Leaseplan Nederland

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

Slagingskans van ons incassobureau Rotterdam

Om in de cijfers te duiken, Incassonet, incassobureau Rotterdam heeft een slagingspercentage van 94%. De kans dat de factuur die bij jouw debiteur uitstaat succesvol geïncasseerd gaat worden, is dus zeer hoog. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Je draagt de openstaande factuur gemakkelijk digitaal aan ons over, en wij starten dezelfde dag nog het incassotraject. Ons hoge slagingspercentage is onder andere te danken aan onze snelle manier van werken. Wij laten er geen gras over groeien en afspraken die we met de debiteur maken, worden altijd schriftelijk bevestigd. Hierdoor is er bij alle partijen duidelijkheid. In de inmiddels meer dan 10 jaar dat wij als incassobureau Rotterdam zo werken, hebben we gemerkt dat alle partijen, ook de debiteur, deze manier van werken als bijzonder prettig ervaren.

Incassobureau

Deze klanten gingen je al voor:

incassobureau rob

Werkwijze incasso

Hoe gaan wij te werk nadat jij jouw openstaande factuur aan ons incassobureau Rotterdam overgedragen hebt? Anders dan veel andere incassobureaus Rotterdam, gaan wij meteen voor een persoonlijke aanpak. We sturen geen platte brieven of starten een automatische workflow. We gaan er alles aan doen om met de desbetreffende debiteur in contact te komen. Door telefonisch, per mail of via WhatsApp te communiceren, ontstaat er een fijne sfeer. Want, vaak is er een reden waarom een factuur niet betaald kan worden. Wij achterhalen de reden door in gesprek te treden, wat op zich al zeer gewaardeerd wordt. Hiermee creëren we een situatie waarin de debiteur welwillend is om alsnog te betalen. En met succes, zoals genoemd wordt 94% van de openstaande facturen alsnog betaald en gemiddeld is dit al in 36 dagen.

Deurwaarder Rotterdam

De meeste incasso opdrachten Rotterdam kunnen wij met de desbetreffende partij in het minnelijke traject al oplossen. Hierbij hoeft er geen rechter of deurwaarder aan te pas te komen. Maar, niet alle debiteuren kunnen of willen betalen. In zo’n geval kunnen onze incasso advocaten of kan onze deurwaarder Rotterdam ingrijpen. Zij kunnen de gang naar de rechter maken en in het ergste geval zelfs faillissement voor de debiteur aanvragen. Andere opties zijn beslaglegging op eigendommen of inkomen. Dit zijn stappen die een deurwaarder kan maken, maar een incassobureau niet. Vandaar dat met Incassonet, bestaande uit incassobureau en deurwaarders, samenwerken zo handig is. Maar, nogmaals, dit is in een uiterst geval, meestal wordt al lang voor het zover is netjes betaald.

Incassobureau Rotterdam

Wij hebben een incassobureau in Apeldoorn, Amsterdam, Haarlem, AlmereBarneveld en Breda en werken met regionale deurwaarders in heel Nederland.

Landelijk partnernetwerk

Naast onze eigen kantoorlocaties hebben wij een landelijk netwerk van partners, die werken vanuit Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Harderwijk, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle

Kom in contact

Incassonet is werkzaam voor heel veel ondernemers in Nederland. Met onze landelijke dekking hebben we ervaring in de meeste branches. Hierdoor is de kans groot dat we ook in jouw branche al ervaring hebben. Zo komen we tot snel en professioneel resultaat!

Landelijke dekking

En, zoals je misschien herkent, is het altijd makkelijker communiceren als er een gezamenlijk raakvlak is. Kom in contact met ons incassobureau. Start nu een incassozaak of plan een vrijblijvende kennismaking in.