Incassobureau Rotterdam

Op zoek naar een incassobureau in Rotterdam? Dan zit je bij Incassonet goed! We helpen je graag persoonlijk met jouw incassozaken.

Draag je onbetaalde facturen binnen twee minuten over via ons unieke dashboard en je persoonlijke incassospecialist gaat vandaag nog voor jou aan de slag! Incasseren wij je facturen, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Incasso makkelijk gemaakt

Worden jouw facturen niet op tijd betaald en ben jij op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Incassonet met Incassobureau Rotterdam aan het juiste adres. Al sinds 2011 staan wij bekend als vaste incassopartner voor ondernemers in Rotterdam en zorgen wij ervoor dat openstaande facturen worden betaald.

Of je nu eenmalig of vaker van onze diensten gebruik wilt maken, wij staan altijd met een glimlach voor je klaar! 

N

Dezelfde werkdag actie

N

24/7 inzicht via online dashboard

N

Altijd een persoonlijk aanspreekpunt

N

100% No-Cure-No-Pay

N

Meer dan 10 jaar ervaring met het incasseren van facturen

Incasso zonder gedoe

Wij houden incasso graag simpel. Voor jou tenminste. Met ons gratis online platform draag je binnen twee minuten je facturen aan ons over, je krijgt direct een persoonlijke zaakbehandelaar toegewezen en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag.

We informeren jou proactief via de app, per e-mail of telefoon. Zo weet jij altijd hoe de zaken er voor staan. Incasseren wij jouw factuur, dan krijg je binnen 24 uur je geld. Simpel toch? 

Hoogte Incassokosten

Starten met Incassonet

Incassonet is de specialist in incasso voor bedrijven. Onze incassospecialisten van Incassobureau Rotterdam zijn gepokt en gemazeld in de wereld van onbetaalde facturen. We zijn jouw sparringpartner als het om incasso gaat.

Door jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat je openstaande facturen op tijd betaald worden. 

 

Incassobureau in Rotterdam nodig?

Worden jouw facturen niet op tijd betaald? Dan kan je een incassobureau inschakelen! Wij houden het graag simpel. Binnen twee minuten start je een eerste incassozaak bij ons incassobureau in Rotterdam. Eenmalig of periodiek, wij benaderen elk bedrijf persoonlijk. Samen met jou optimaliseren we jouw cashflow. Geldzaken hoeven niet ingewikkeld te zijn, in ieder geval niet voor jou. Laat ons dus het harde werk doen, dan is het zo geregeld. Begin direct met jouw incassozaak op maat.

incassobureau rotterdam
incassobureau rotterdam

Incassonet: persoonlijke aandacht bij ons incassobureau Rotterdam

Incassozaken kunnen spannend zijn, daarom begeleiden wij jou persoonlijk met al je incasso vragen. Wij werken graag transparant. Dit doen we met ons online dashboard, een persoonlijke casemanager en uitgebreide rapportages. Zo heb je inzicht in de stand van zaken en kun je 24/7 bij ons terecht. Op die manier behalen we snel resultaat. Bovendien hanteren wij de ‘no cure no pay’ werkwijze. Bij ons incassobureau in Rotterdam ben je verzekerd van daadkracht. Maar dit geldt natuurlijk ook voor ons incassobureau Den Haag!

Leaseplan Nederland

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

Goede klantrelaties bij Incassonet

Bij ons incassobureau in Rotterdam weten wij als geen ander dat het incassovak een vak apart is. Voor het bedrijf zorgt een betalingsachterstand voor nare situaties, dat is ook voor de klant zo. Daarom richten wij ons op een positieve ervaring voor de klant, een tevreden klant komt in de toekomst namelijk terug. Wij zorgen voor een duidelijke en simpele communicatie en voor gebruiksgemak. Hierdoor zullen jouw facturen niet alleen op tijd, maar ook met plezier worden betaald. Persoonlijke aandacht ‘goes a long way’. Wij staan voor iedereen klaar, start nu dus gratis met Incassonet.

Incassobureau Rotterdam

Wij hebben een incassobureau in Apeldoorn, Amsterdam, Haarlem, AlmereBarneveld en Breda en werken met regionale deurwaarders in heel Nederland.

Landelijk partnernetwerk

Naast onze eigen kantoorlocaties hebben wij een landelijk netwerk van partners, die werken vanuit Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Harderwijk, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle