Incassobureau nodig?

Wanneer je een incassozaak laat behandelen wil je dat dit met aandacht gebeurt. Tussentijds wil je graag op de hoogte blijven en wil je betalingen snel ontvangen. Wij snappen je. Wij helpen je.

Incassonet is hét incassobureau voor al jouw incassozaken. Natuurlijk doen we dit op basis van no-cure-no-pay. Start kosteloos je incassozaak. De incassokosten verhalen wij op jouw debiteur. Bij ons maak je gebruik van gratis incasso. 

Incassonet als incassobureau inschakelen

Wacht jij al enkele weken tot die ene klant jouw factuur betaald? Heb jij al wel geleverd, maar heb je nog geen betaling gekregen, terwijl de betalingstermijn al verlopen is? Of heb jij een ander probleem omtrent het niet betalen van een rekening en zoek je professionele hulp? In eerste instantie wil je nog wel langer wachten, maar als telefonisch contact niet mogelijk is, of herinneringen en aanmaningen niets opleveren, dan heb je ondersteuning nodig. Je kunt in iedere fase van debiteurenbeheer incassobureaus inschakelen. 

N

Een persoonlijke zaakbehandelaar

N

Dezelfde werkdag actie

N

24/7 inzicht via uniek dashboard

N

100% No-Cure-No-Pay

Hoe het werkt bij Incassonet

Ga je ons incassobureau inschakelen, dan nemen we je incasso opdracht kosteloos, volgens no-cure-no-pay, voor je in behandeling. Je start je incassozaak gemakkelijk online via ons incassoplatform, dezelfde werkdag start jouw persoonlijke behandelaar met jouw dossier en incasseren wij jouw factuur, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Misschien wil jij alleen een incassobureau inschakelen voor het versturen van de aanmaning, het incasso kort geding starten of wil je het gehele debiteurenbeheer uitbesteden. De keuze is aan jou. Dien nu jouw dossier in bij Incassonet. Incassonet weet als incasso bureau namelijk precies hoe we zo snel mogelijk tot een betaaloplossing kunnen komen die werkt voor zowel onze klanten, als de wanbetaler. Daarbij heb je een vast contactpersoon en kun je te allen tijde de status van jouw dossier zien. Heb je verder nog vragen of wil je onze diensten gebruiken? Neem gerust contact met ons op.

incasso bureau

Deze klanten gingen je al voor:

Flevo Makelaars

Rico Mijsen – Directeur

“Incassonet weet wat incasseren is, zónder dat ze daarmee de klantrelatie definitief tot een einde brengen. We hebben korte lijnen met het incassobureau. Snel en gemakkelijk contact en altijd vriendelijk. “

 

incassobureau kevin

Onze werkwijze: een respectvolle en humane oplossing

Wil jij een incassobureau inschakelen? Waarschijnlijk ben je een ondernemer of werk je op de administratieafdeling van een bedrijf. Als je hart hebt voor de zaak, dan is de kans groot dat jij meeleeft met de klanten die jou gewoon écht niet kunnen betalen. Maar kan jouw klant écht niet betalen of probeert hij onder de betaling uit te komen? Middels incasso inschakelen via een incassobureau heb jij een partner die er op een professionele en onafhankelijke manier naar kijkt. Onze incassobureaus bieden daarom alleen maar respectvolle services.

Altijd op zoek naar resultaat

Wij snappen als geen ander dat er voor sommige mensen gewoonweg geen mogelijkheid is tot betaling. Daarom gaan wij altijd in gesprek om tot een goede oplossing te kunnen komen. Zo kan bijvoorbeeld betalen in termijnen afgesproken worden. Op deze manier zorgen wij voor een zo goed mogelijke uitkomst voor jou én bieden we de oplossing zodat de debiteur betaalt. We weten natuurlijk nooit wat er exact aan de hand is, maar Incassonet tracht altijd hier toch achter te komen. Zo leveren wij een professionele en persoonlijke service.

Waarmee kan ons incassobureau jou helpen?

Heb je behoefte aan vrijblijvend advies, of wil je gewoon eens kennismaken? Wij staan voor jou klaar!
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Bij Incassonet werken we als team samen om voor onze klanten het maximale uit elk dossier te halen. Met een vaste zaakbehandelaar, een duidelijk online dashboard en pro-actieve manier van werken, lukt het ons als incassobureau om 92% van alle incasso dossiers met positief gevolg af te sluiten!

Jette van Elten

Incassospecialist bij Incassonet

De status van jouw dossier kun je 24/7 bekijken

Wil je vlak voordat je gaat slapen nog even snel naar jouw incassodossier kijken? Of ben je net wakker en wil je gewoon even weten hoe het er voor staat? Dat is heel simpel in te zien via ons innovatieve online portaal. Niet alleen kun je de status van al jouw debiteuren en dossiers tegelijk zien, je hebt er ook nog eens vanaf de eerste dag al toegang toe. Jouw vaste contactpersoon werkt aan jouw case en zal  bij elke ontwikkeling persoonlijk met jou schakelen. Ook voor vragen kun je bijvoorbeeld bij jouw contactpersoon terecht. Incassonet zorgt dus voor de unieke combinatie tussen het bereikbare van het internet en de persoonlijkheid van het menselijk contact.

incassobureau rob

Een ijzersterke, eerlijke service

Wettelijke eisen aan een incassobureau

Een incassobureau heeft geen wettelijke eisen, maar moet wel voldoen aan de regels. Zo zijn er strikte regels omtrent de incassoprocedure en het innen van een vordering. Met name als jouw debiteur een particulier is. Er zit verschil in een zakelijke incasso opdracht en een incasso voor een particulier. Ook aan de bijkomende incassokosten die bij schuldeisers in rekening gebracht mogen worden, zitten restricties. Volgens deze wet Incassokosten, is de vergoeding een percentage van de hoofdsom. Dit percentage wordt lager als het bedrag hoger is. Er zit bovendien een maximum aan. Wanneer de minnelijke incassoprocedure, dus de buitengerechtelijke incasso, niet werkt, zal een incassobureau voor jou als schuldeiser de stap naar de rechter maken. Ook deze bijkomende kosten komen bovenop de vorderingen die uiteindelijk betaald moeten worden door de schuldenaar. Een incassobureau heeft geen bijzondere bevoegdheden, een gerechtsdeurwaarder heeft dit wel. Een incassobureau of deurwaarder inschakelen? Incassonet als incassobureau inschakelen biedt jouw service in het hele traject. Onze deurwaarder helpt je verder, ook wanneer aanmaningen geen effect hebben gehad.

Deurwaarder inschakelen 

Wanneer een klant ook in het minnelijke incassotraject niet wil betalen, dan start de gerechtelijke procedure om ervoor te zorgen dat de debiteur alsnog betaald. Er komt dan een incasso advocaat aan te pas om via de rechter een dagvaarding op te laten stellen. Via die weg is een betaling af te dwingen. In zo’n geval kan de advocaat zelfs voor jouw klant faillissement aanvragen. Dit is een stap die ook wel gezien wordt als het ultieme middel om alsnog te zorgen dat een betalingsregeling getroffen wordt.

deurwaarder

Beslag leggen, hoe werk dat?

In de juridische fase kan er ook conservatoir beslag gelegd worden op bezittingen of inkomen. Dit traject kan alleen door incasso advocaten gestart worden en niet door jou als schuldeiser of door een debiteurenbeheerder. Bij een gerechtelijke incasso moet de debiteur voor de rechter verschijnen zodat hij kan beoordelen of de vordering terecht is of dat er sprake is van een onterechte vordering. Dit traject neemt ongeveer 1-2 maanden in beslag. Aan beslaglegging en het innen van de vorderingen zijn regels verbonden. De vordering mag niet hoger zijn dan een bepaald percentage van iemands inkomen.

Snelle en soepele afhandeling van al jouw facturen

Het inschakelen van een incassobureau is makkelijker en prettiger dan je denkt. Je wilt voor jouw openstaande factuur een incassobureau inschakelen, maar je wilt niet je klant kwijt raken. Zeker wanneer het een vaste klant betreft, moet een geschil de klantrelatie zo min mogelijk schade toebrengen. Bij Incassonet doen wij er alles aan om zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Dit kan natuurlijk betekenen dat je binnen enkele dagen het complete bedrag al op jouw rekening hebt staan. Aan de andere kant kan een procedure ook uitlopen tot een maandenlange strijd. Toch zijn wij met de gemiddelde duur van 36 dagen per incasso, een van de snelste incassobureaus die momenteel op de markt te vinden zijn. En daar zijn wij als incassobureau trots op. Stuur dus snel jouw dossier naar ons, dan zorgen wij dat jij jouw geld in de kortst mogelijke tijd kunt incasseren.

Jouw debiteur wil ook geen gerechtelijke incasso

Een bedrijf of particulier weet dat bij het niet betalen van een factuur en het negeren van de herinneringen en de aanmaning, er vaak een incassobureau ingeschakeld zal worden. De meeste personen en bedrijven betalen de factuur in het minnelijke incassotraject. Tussen 2011 en 2017 is het aantal incassozaken dat voor de rechter kwam met meer dan 30% gedaald. Er hoeft ook, als de klant toch snel betaalt, geen deurwaarder aan te pas te komen. Niemand wil de extra kosten voor deurwaarders en advocaten aan de vorderingen toegevoegd zien worden.  Jouw incasso opdracht bij ons indienen betekent dus niet direct juridische stappen zetten. Als incassobureau beginnen wij met waar we goed in zijn, in contact treden met jouw debiteur om zo jouw vordering snel te innen.

%

met succes geïnt!

Het totaalplaatje: goede, snelle en vriendelijke service

Dus; ben je op zoek naar een incassobureau dat goed en vriendelijk met de debiteur omgaat? Een bedrijf dat zorgt voor een snelle afhandeling waar jij te allen tijde zicht op hebt? Een team met professionals en ervaringsdeskundigen die precies weten wat ze aan het doen zijn? Dan heb je geluk. Wij zijn namelijk dit alles, én meer. Wij zorgen voor een afhandeling die ideaal is voor iedereen die betrokken is bij het dossier. Wij zijn secuur en zorgen voor een zo vlot mogelijke betaling. Daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor een gesprek als je nog vragen hebt. Bel direct met onze specialisten of neem op een andere manier contact met ons op.

Incassonet Kevin
incasso bureau kevin

Onze kantoren

Wij hebben een incassobureau in Apeldoorn, Amsterdam, Haarlem, AlmereBarneveld en Breda en werken met regionale deurwaarders in heel Nederland.

Landelijk partnernetwerk

Naast onze eigen kantoorlocaties hebben wij een landelijk netwerk van partners, die werken vanuit Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Harderwijk, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle