Wil jij een incassobureau inschakelen?

Dan zit je bij Incassonet goed! We helpen je graag persoonlijk met jouw incassozaken.

Draag je onbetaalde facturen binnen twee minuten over via ons unieke dashboard en je persoonlijke incassospecialist gaat vandaag nog voor jou aan de slag! Incasseren wij je facturen, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Incasso door Incassonet

Wacht jij al enkele weken tot die ene klant jouw factuur betaald? Heb jij al wel geleverd maar heb je nog geen betaling gekregen, terwijl de betaaltermijn al verlopen is? Of heb jij een ander probleem omtrent het niet betalen van een rekening en ben je ten einde raad?

Dien dan nu jouw dossier in bij ons incassobureau. Bij Incassonet weten wij als incassobureau namelijk precies hoe we zo snel mogelijk tot een oplossing kunnen komen die werkt voor zowel onze klanten, als de wanbetaler.

Incassobureau

Incassonet, jouw incassobureau

Je bent op zoek naar een incassobureau, dat betekent waarschijnlijk dat jij zo snel mogelijk je geld wilt hebben. Bij Incassonet doen wij er alles aan om zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen.

Dit kan natuurlijk betekenen dat je binnen enkele dagen het complete bedrag al op jouw rekening hebt staan. Aan de andere kant kan een procedure ook uitlopen tot een maandenlange strijd, hier valt helaas niets aan te doen.

N

Een persoonlijke zaakbehandelaar

N

Dezelfde werkdag actie

N

24/7 inzicht via uniek dashboard

N

100% No-Cure-No-Pay

Deze klanten gingen je al voor:

Flevo Makelaars

Rico Mijsen – Directeur

“Incassonet weet wat incasseren is, zónder dat ze daarmee de klantrelatie definitief tot een einde brengen. We hebben korte lijnen met het incassobureau. Snel en gemakkelijk contact en altijd vriendelijk. “

 

incasso bureau

Wat maakt de werkwijze van Incassonet uniek tegenover andere incassobureaus?

Dus; ben je op zoek naar een incassobureau dat goed en vriendelijk met de debiteur omgaat? Een bedrijf dat zorgt voor een snelle afhandeling waar jij te allen tijde zicht op hebt? Een team met professionals en ervaringsdeskundigen die precies weten wat ze aan het doen zijn? Dan heb je geluk. Wij zijn namelijk dit alles, én meer.

  • Supersnelle behandeling van jouw incassodossier
  • Vandaag betaald = is het geld de volgende dag al op je rekening
  • Altijd een vriendelijke collega paraat voor het beantwoorden van jouw vragen

Onze werkwijze: een respectvolle en humane oplossing

Je bent op zoek naar een incassobureau. Waarschijnlijk ben je een ondernemer en dan is de kans groot dat jij meeleeft met de mensen die jou gewoon écht niet kunnen betalen. Onze incassobureaus bieden daarom alleen maar respectvolle services.

Wij snappen als geen ander dat er voor sommige mensen gewoonweg geen mogelijkheid is tot betaling. Daarom gaan wij altijd in gesprek om tot een goede oplossing te kunnen komen. 

incassobureau

Een ijzersterke, eerlijke service

Veelgestelde vragen

Op wat voor manier gaat Incassonet aan het werk als ik een dossier overdraag?

Je bent op zoek naar een incasso bureau. Waarschijnlijk ben je een ondernemer en dan is de kans groot dat jij meeleeft met de mensen die jou gewoon écht niet kunnen betalen. Onze incassobureaus bieden daarom alleen maar respectvolle services.

Wij snappen namelijk als geen ander dat er voor sommige mensen gewoonweg geen mogelijkheid is tot betaling. Daarom gaan wij altijd in gesprek om tot een goede oplossing te kunnen komen. We weten natuurlijk nooit wat er exact aan de hand is, maar Incassonet tracht altijd hier toch achter te komen. Zo leveren wij een professionele en persoonlijke service.

Kan ik de status van mijn dossiers bij Incassonet blijven volgen?

Wil je vlak voordat je werkdag eindigt nog even snel naar je lopende incassodossiers kijken? Of  wil je gewoon even weten hoe het er voor staat? Dat is heel simpel in te zien via ons innovatieve portaal.

  • 24/7 toegang tot je incassodossiers
  • Een vaste zaakbehandelaar
  • Supersnel actie

Op deze manier zorgen wij voor een zo goed mogelijke uitkomst voor jou én de debiteur.

Wat als mijn debiteur failliet gaat?
Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw debiteur failliet gaat voordat jij jouw factuur hebt kunnen verzilveren. Dit gebeurt helaas vaker dan wenselijk is. Maar wij hebben middelen om een uitbetaling dan alsnog mogelijk te maken. Wij gaan in dat geval namelijk op zoek naar de curator die over het faillissement gaat. Daar nemen wij contact mee op om te bespreken wat wij kunnen regelen. Vervolgens overleggen wij met de curator of er nog een regeling te treffen valt. Wij maken van jouw factuur een sterk onderbouwde case om de kans op uitbetaling zo hoog mogelijk te houden. Denk jij dus dat jouw debiteur erg snel op een faillissement af stormt en wil jij toch nog een kans om jouw geld te bemachtigen? Kies dan voor Incassonet, waar we incasso simpel willen houden.

Het totaalplaatje: een incassobureau met goede en snelle service

Dus; ben je op zoek naar een incasso bureau dat goed en vriendelijk met de debiteur omgaat? Een bedrijf dat zorgt voor een snelle afhandeling waar jij te allen tijde zicht op hebt? Een team met professionals en ervaringsdeskundigen die precies weten wat ze aan het doen zijn? Dan heb je geluk.

Wij zijn namelijk dit alles, én meer. Wij zorgen voor een afhandeling die ideaal is voor iedereen die betrokken is bij het dossier. Wij zijn secuur en zorgen voor een zo vlot mogelijke betaling. Daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor een gesprek als je nog vragen hebt. Neem dus snel contact met ons op.

incassobureaus

Onze kantoren

Wij hebben een incassobureau in Apeldoorn, Amsterdam, Haarlem, AlmereBarneveld en Breda en werken met regionale deurwaarders in heel Nederland.

Landelijk partnernetwerk

Naast onze eigen kantoorlocaties hebben wij een landelijk netwerk van partners, die werken vanuit Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Harderwijk, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle