Eenvoudig, snel, betrouwbaar

Incassonet maakt incasso begrijpelijk 

Wanneer je een incassozaak laat behandelen wil je dat dit met aandacht gebeurt. Tussentijds wil je graag op de hoogte blijven en wil je betalingen snel ontvangen. Wij snappen je. Wij helpen je.

N

Ongekend persoonlijk

Vanaf dag 1 een persoonlijke zaakbehandelaar, die jouw bedrijf kent en je kunt benaderen voor al je vragen.

N

Uitgebreid platform

Het beste online platform voor het volgen van je debiteuren en incassozaken. Gratis voor alle klanten.

N

100% no-cure-no-pay

Bij alle incassozaken hanteren wij het no-cure-no-pay principe. Je loopt dus geen onnodige risico’s! 

Incasso zonder gedoe

Wij houden incasso graag simpel. Voor jou tenminste. Met ons gratis online platform draag je binnen twee minuten je facturen aan ons over, je krijgt direct een persoonlijke zaakbehandelaar toegewezen en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag.

We informeren jou proactief via de app, per e-mail of telefoon. Zo  weet jij altijd hoe de zaken er voor staan. Incasseren wij jouw factuur, dan krijg je binnen 24 uur je geld. Simpel toch? 

Hoogte Incassokosten

Starten met Incassonet

Incassonet is de specialist in incasso voor bedrijven. Onze incassospecialisten zijn gepokt en gemazeld in de wereld van onbetaalde facturen. We zijn jouw sparringpartner als het om incasso gaat.

Door jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat je openstaande facturen op tijd betaald worden. 

 

Transparant zaken doen

Wij houden van helderheid en gebruiksgemak en dat willen we jou ook graag bieden. Ons incassoplatform is uniek. Hiermee regel je gemakkelijk al je incassozaken online, start je een nieuwe incassozaak, of verstuur je een laatste aanmaning naar je klant. We doen alles om jouw facturen zo snel als mogelijk betaald te krijgen! 

Of je nu eenmalig of vaker van onze diensten gebruik wilt maken, wij staan altijd met een glimlach voor je klaar! 

incasso

Flevo Makelaars

Rico Mijsen – Directeur

“Incassonet weet wat incasseren is, zónder dat ze daarmee de klantrelatie definitief tot een einde brengen. We hebben korte lijnen met het incassoteam. Snel en gemakkelijk contact en altijd vriendelijk. “

Heb je een brandende vraag voor ons?