Over Incassonet

Over Incassonet

Een club van slimme, positieve, ondernemende vakmensen met flink wat energie om samen dingen te bereiken. Dat is Incassonet!

Met onze transparante en doelgerichte manier van werken helpen wij ondernemers om het maximale uit hun bedrijf te halen. Dat doen we met onze ijzersterke incasso service, professioneel debiteurenbeheer en met de inzet van ons eigen team van juristen.
Hoe beter wij onze klant betrekken en informeren tijdens het proces, hoe beter een klant in staat is om input te geven en van zichzelf een ambassadeur van ons bedrijf te maken. En dat is ons doel, bij elke klant weer.

Inmiddels werken wij met een team van 15 enthousiaste collega’s, waarmee we onze klanten dagelijks helpen met vraagstukken over incasso, het optimaliseren van het debiteurenbeheer en de ideale betaalflow.

incassobureau

Een ijzersterke, eerlijke service

Wanneer je de keuze maakt om te starten met Incassonet, dan mag je een aantal zaken van ons verwachten: Een incassobureau van deze tijd, supermodern en ouderwets betrokken bij onze klanten. Vanaf de start in 2011 zetten we ons daar elke dag maximaal voor in. Je bent immers zo goed als je laatste resultaat. We mogen inmiddels voor ruim duizend vaste klanten in Nederland onze diensten inzetten.

Dagelijks volgen wij de nieuwste technologische mogelijkheden, om zo altijd nieuwe manieren te vinden om alle wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

 

Deze bedrijven vertrouwen dagelijks op onze service

Wat maakt de werkwijze van Incassonet uniek?

In een notendop. Ben je op zoek naar een incassobureau dat goed en vriendelijk met de debiteur omgaat? Een bedrijf dat zorgt voor een snelle afhandeling waar jij te allen tijde zicht op hebt? Een team met professionals en ervaringsdeskundigen die precies weten wat ze aan het doen zijn? Dan heb je geluk. Wij zijn namelijk dit alles. We gaan bijna letterlijk voor jou door het vuur, waarbij je altijd een eerlijk en open advies van ons mag verwachten.

N

Dezelfde werkdag actie

N

24/7 inzicht via uniek dashboard

N

100% No-Cure-No-Pay

N

Een persoonlijke zaakbehandelaar

Leaseplan Nederland

Erik Janse – Senior Bijzonder Beheer

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers. Wij merken dat er veel kennis en kwaliteit aanwezig is, waardoor er heldere en goed onderbouwde adviezen gegeven worden.“

Klantvriendelijke oplossingen

Onze focus ligt op het creëren van een optimale, klantvriendelijke en  super-effectieve betaaloplossing gedurende het gehele incasso proces. Dat doen we door doorlopend technologische mogelijkheden te blijven ontwikkelen, zodat ons team continu manieren kan vinden om alle creditmanagement wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

Of het nu het optimaliseren van je debiteurenbeheer, incasso werkzaamheden of juridisch advies is, we staan altijd voor je klaar!

Een betrokken team

Zonder de betrokkenheid van onze collega’s zijn we nergens. Met de inzet van onze specialisten, aangevuld met slimme, moderne technieken zijn wij in staat om elke dag weer op topniveau te presteren.

No nonsense‘ en ‘met beide voeten op de grond‘ zijn omschrijvingen die ons prima passen. De open cultuur stimuleert ons allemaal bij te dragen aan de doorontwikkeling van Incassonet. We streven ernaar om met maximale inzet dagelijks waar te maken waar we voor staan.

 

incasso

Persoonlijk advies

Wil je even met ons sparren? Uiteraard staan we je graag te woord, om jouw situatie te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

We staan in de startblokken!