Wij zijn Incassonet 

Al direct vanaf de start wisten we één ding zeker. Het moest anders dan alles wat we tot dan toe gezien hadden. Minder saai, minder stug en veel moderner. Zo zijn we in 2011 gestart met Incassonet.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full service credit management organisatie en mogen wij voor honderden klanten in Nederland onze diensten inzetten.

 

Klantvriendelijke oplossingen

Onze focus ligt op het creëren van een optimale, klantvriendelijke, effectieve betaaloplossing gedurende het gehele incassoproces. Dat doen we door doorlopend technologische mogelijkheden te blijven ontwikkelen, zodat ons team continu manieren kan vinden om alle creditmanagement wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

Of het nu het optimaliseren van je debiteurenbeheer, incassowerkzaamheden of juridisch advies is, we staan altijd voor je klaar!

Een betrokken team

Zonder de betrokkenheid van onze collega’s zijn we nergens. Met de inzet van onze specialisten, aangevuld met slimme, moderne technieken zijn wij in staat om elke dag weer op topniveau te presteren.

Wij zijn Incassonet en wij staan voor je klaar! 

 

Leaseplan Nederland

Erik Janse – Senior Bijzonder Beheer

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

We staan in de startblokken!