Incassokosten berekenen

Bereken de wettelijk incassokosten aan de hand van jouw openstaande factuurbedrag. Verstuur een laatste aanmaning of schakel direct Incassonet in om jouw facturen te incasseren.

Wanneer je een incassozaak laat behandelen wil je dat dit met aandacht gebeurt. Tussentijds wil je graag op de hoogte blijven en wil je betalingen snel ontvangen. Wij snappen je. Wij helpen je.

Bereken de incassokosten

Snel en makkelijk incassokosten berekenen 

Ben jij op zoek naar een snelle en makkelijke manier om te berekenen wat de verwachte kosten zijn voor jouw incassozaak? Vul dan hier jouw bedrag en informatie in voor een vliegensvlugge berekening. Onze berekeningen worden gemaakt conform de wettelijke incassokosten, je hoeft dus niet bang te zijn dat je bij het gebruiken van onze service uiteindelijk een hoger bedrag moet betalen. Heb je voor het eerst een incassobureau en wil je weten wat de kosten incassobureau zijn? of ben je op zoek naar een snelle service? Dan staat Incassonet voor je klaar.

 

Onze online incasso calculator

Nadat je aan de slag ben gegaan met het berekenen incassokosten via onze calculator, kun je verschillende stappen nemen. Je kunt ten eerste beslissen om bij ons direct je incassozaak te starten. Wij zorgen er dan voor dat jij je geld zo snel mogelijk ontvangt. Daarnaast kun je beslissen dat de factuur het niet waard is om ons in te schakelen. Gelukkig is de kans op de laatste optie klein, onze incassobureau kosten zorgen er namelijk voor dat jij een respectabel bedrag terug kunt krijgen. Vul dus nu jouw gegevens in en neem contact met ons op.

Bereken van tevoren jouw incassokosten om verrassingen te voorkomen

Als bedrijf of zzp’er wil je natuurlijk zo snel mogelijk een zo groot mogelijk deel van de openstaande factuur incasseren. Je hebt het geld tenslotte nodig. Daarom is het handig om van tevoren de incassokosten berekenen. Op deze manier kun jij zo precies mogelijk een overzicht maken van het bedrag dat jij kunt verwachten als wij jouw dossier succesvol afronden. Zo voorkom je nare verrassingen, je hebt namelijk een realistisch beeld van de hoeveelheid geld die jij terug kunt verwachten. Onze calculator werkt met de waarden die door de overheid zijn vastgesteld. Daardoor zijn ze altijd te vertrouwen en zul je nooit voor verrassingen in je incassokosten komen te staan.

Ik heb mijn gegevens ingevuld en een berekening gemaakt, wat nu?

Je hebt nu een berekening gemaakt en besloten om verder te gaan met het starten van een incasso. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Het antwoord is simpel. Dit kun je natuurlijk het beste doen door het incasseren van jouw factuur over te laten aan ons bedrijf. Wij van Incassonet zorgen er dan voor dat jij zo snel mogelijk jouw geld ontvangt door op een respectvolle manier een overeenkomst te sluiten met de debiteur. Daarnaast kun je bij ons ten alle tijden bekijken wat de status van jouw zaak is. Heb je liever contact met een van onze medewerkers? Geen probleem. Een van onze professionals in ons incassobureau weet namelijk precies wat er met jouw dossier gebeurt. Op deze manier heb jij altijd een vast aanspreekpunt. 

Het afhandelen van een factuur. Hoe werkt dat?

Heb je besloten om jouw factuur door ons in behandeling te laten nemen? Of ben je nog niet helemaal zeker en wil je weten hoe zo’n afhandeling precies werkt? Dat leggen wij met alle plezier aan jou uit.

 Vanaf het moment dat jij het dossier aan ons oplevert, starten wij het proces. Het opleveren duurt maar twee minuten en jouw contactpersoon zorgt ervoor dat jouw zaak dezelfde dag nog op wordt gestart. Vervolgens bestudeert jouw contactpersoon de factuur en vraagt deze desnoods naar extra informatie. De volgende stap is het contact opnemen met de debiteur. Hierbij trachten wij zo respectvol mogelijk te werk te gaan. Hierna gaan wij samen met de debiteur op zoek naar een passende oplossing. De laatste stap is uiteraard de betaling en het afronden van de zaak. En het allermooiste? Je kunt al deze stappen op de voet volgen via ons online portaal. Stuur jouw zaak dus nu in en start jouw zaak vandaag nog op.

Wij helpen je van begin tot eind

Incassonet helpt jou dus vanaf het eerste begin van jouw incassozaak (het bereken van de incassokosten) tot en met de laatste loodjes (het afhandelen van de zaak). Je berekent je kosten met onze calculator en kiest ervoor om met ons in zee te gaan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat wij jouw dossier zo snel mogelijk afhandelen. Terwijl wij dit doen zorgen wij ervoor dat jij altijd kunt zien wat er gaande is en dat je een vast aanspreekpunt hebt. Daarna volgt natuurlijk het vinden van een oplossing, dit doen wij samen met de debiteur. Zo komen wij tot een afhandeling die voor iedereen zo optimaal mogelijk is. Heb je nog vragen of wil je jouw dossier door ons laten incasseren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij van Incassonet helpen je graag.

Incassonet

Wij hebben kantoren in Apeldoorn, Amsterdam, Haarlem, AlmereBarneveld en Breda en werken met regionale deurwaarders in heel Nederland.

Landelijk partnernetwerk

Naast onze eigen kantoorlocaties hebben wij een landelijk netwerk van partners, die werken vanuit Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Harderwijk, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle

iOnline / Gravity

Mike Smit – Manager Operations

“Door de koppeling met de systemen van Incassonet zien we de dossierstatus in onze eigen systemen. Zo houden we overzicht en blijven we op de hoogte van de acties die Incassonet onderneemt. “

We staan in de startblokken!