Klanten vertellen…

Het maximale uit onze samenwerkingen halen. Dat maakt ons blij! We zijn trots op onze klanten en de mooie samenwerkingen die hier uit voort komen.

Leaseplan Nederland

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

T-Mobile Netherlands

“Bij Incassonet hebben wij een goed gevoel en worden wij gehoord. Onze vaste contactpersonen reageren adequaat en snel.”

iOnline / Gravity

“Door de koppeling met de systemen van Incassonet zien we de dossierstatus in onze eigen systemen. Zo houden we overzicht en blijven we op de hoogte van de acties die Incassonet onderneemt. “

Hollandia Automotive

“Ons vaste aanspreekpunt is ook direct onze vaste incassospecialist, wat zorgt voor een hele efficiënte samenwerking. Hierdoor kunnen we snel schakelen.”

Social Vision

“Wij zijn super tevreden met de goede service. Door de inspanningen van Incassonet kunnen wij onszelf focussen op onze eigen expertise en product.”

Flevo Makelaars

“Incassonet weet wat incasseren is, zonder dat ze daarmee de klantrelatie definitief tot een einde brengen.”

Zo Veilig

Incassonet werkt met een klantvriendelijke benadering waarbij het incassoproces op een heldere wijze wordt uitgelegd. Dit resulteert in minder afschrijvingen en het behoud van meer klanten.

Collenda – Cwize

“De snelheid en bereidwilligheid om te koppelen waren kenmerkend in de samenwerking. Incassonet is koploper als het gaat om ontwikkeling en communicatie mogelijkheden.”

Lees meer klantverhalen

Ook starten met Incassonet?