Corporate incasso

Of je nu CFO, creditmanager of debiteurenbeheerder bent. Op jouw afdeling ben jij verantwoordelijk voor het beperken van de risico’s binnen het debiteurenbeheer. Het is daarom ontzettend belangrijk om samen te werken met een incassopartner die actief met je meedenkt, snel voor je kan schakelen en ervoor zorgt dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

De medewerkers van Incassonet werken als verlengstuk van jouw debiteurenafdeling. Zij streven het maximale resultaat na, in nauwe samenwerking met jou als klant. De professionele instelling en betrokkenheid van onze mensen maakt hét verschil.

Incassoteam voor jouw organisatie

Wij begrijpen als geen ander dat betrokkenheid van onze collega’s enorm bijdragen aan het succes van jouw debiteurenportefeuille. Speciaal voor jouw organisatie stellen we daarom een team samen, dat zich specialiseert in jouw portefeuille. 

Speciaal voor corporate B2B

  • Eigen incassoteam met kennis van jouw bedrijf, processen en debiteuren
  • Rechtstreeks telefoonnummer voor snelle behandeling van vragen
  • Diverse aansluitmogelijkheden, waaronder API en Cwize
  • Uitgebreide managementinformatie met DSO en risicoanalyse

Automatische verwerking van jouw gegevens en documenten

Automatische verwerking van data is essentieel voor het snel en foutloos verwerken van jouw gegevens.

Bij Incassonet bieden wij verschillende innovatieve oplossingen om gegegevens en documenten aan te leveren. Zo is het mogelijk om te kiezen voor API, webhooks, en batch aanleveringen als CSV en Excel.

Het nieuwe incasseren

Een positieve klantervaring houdt meer in dan alleen een klantvriendelijke benadering. Door eenvoudige communicatie en gebruiksvriendelijke online toegang te combineren met onze persoonlijke aandacht zorgen we voor de beste ervaring voor jou en jouw klanten. 

De toekomst van incasso is klantvriendelijk!
Juist daarom is Incassonet de juiste partner voor jou!

In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Leaseplan Nederland

Erik Janse – Senior Bijzonder Beheer

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

Start gratis met Incassonet

Meld je gratis aan en maak kennis met ons unieke online incassoplatform.