Incassobureau inschakelen?

Wil je een incassobureau inschakelen? Dan zit je bij Incassonet goed! We helpen je graag persoonlijk met jouw incassozaken.

Draag je onbetaalde facturen binnen twee minuten over via ons unieke dashboard en je persoonlijke incassospecialist gaat vandaag nog voor jou aan de slag! Incasseren wij je facturen, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Incassobureau inschakelen

Als je een incassobureau moet inschakelen dan heb je tegenwoordig heel veel keuzemogelijkheden. Wanneer je voor Incassonet kiest dan weet je zeker dat je aan het juiste adres bent. Hier word je persoonlijk geholpen met je incassozaken. Wanneer je een incasso laat behandelen wil je dat dit met aandacht gebeurt. Tussentijds wil je graag op de hoogte blijven en wil je betalingen snel ontvangen.

incassobureau inschakelen
N

Ongekend persoonlijk

Vanaf dag 1 een persoonlijke zaakbehandelaar, die jouw bedrijf kent en je kunt benaderen voor al je vragen.

N

Uitgebreid platform

Het beste online platform voor het indienen van je incassozaak én volgen van al je dossiers.

N

100% no-cure-no-pay

Bij alle incassozaken hanteren wij het no-cure-no-pay principe. Je loopt dus geen onnodige risico’s! 

Incassobureau inschakelen voor jouw onbetaalde facturen

Op het moment dat je kiest voor een incassotraject dan wil je natuurlijk dat dit juist en met zorgvuldigheid gebeurt. Wanneer je te maken krijgt met onbetaalde facturen controleren wij als incassobureau, als eerste of alle gegevens wel juist zijn en doen we een kredietcheck op de klant die je hebt aangeleverd. Wanneer al deze gegevens compleet zijn wordt er een incassotraject gestart. Om de aangeleverde factuur betaalt te kunnen krijgen is het van belang dat wij binnen een korte tijd in contact kunnen komen met de debiteur.  

Wat doen jullie om een factuur betaald te krijgen?

Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt daarbij denken aan het aanschrijven via een e-mail of brief, het actief bellen van de debiteur, of door het sturen van een WhatsApp bericht. Wanneer wij in contact zijn gekomen met jouw debiteur gaan we over tot het maken van concrete afspraken. Tijdens het gehele proces houden wij je op de hoogte van het incassotraject.

Hoe houden jullie mij op de hoogte?

Via ons online incassoplatform kun je precies de status zien. Daarbij nemen onze incassospecialisten met regelmaat contact met je op om de lopende zaken te bespreken. Als je ons incassobureau inschakelt, gaan wij dezelfde werkdag nog voor jou aan de slag. Incasseren wij de vordering, dan staat het geld de volgende dag al op je rekening!  

Heb je behoefte aan meer informatie?
We staan persoonlijk voor je klaar!

Incassonet als jouw incassobureau inschakelen

Heb je meerdere incassozaken per jaar? Als je ons als jouw incassobureau inschakelt, hebben wij de perfecte oplossing voor je en sluiten deze naadloos aan op jouw situatie. Helaas komt het namelijk wel eens voor dat je last hebt van klanten die vaker niet dan wel betalen. Het is dan belangrijk om een partner te hebben die je kan ondersteunen in het incassotraject wat daarbij hoort.

N

Altijd een vaste zaakbehandelaar

N

24/7 inzicht in je incassodossiers

N

Vandaag betaald = morgen het geld op je rekening

N

Dé specialist in incasso voor bedrijven!

Versturen laatste aanmaning

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste procedures volgt als het gaat om een incassobureau inschakelen van het geld dat je tegoed hebt. Daarom is het ook gebruikelijk om een laatste aanmaning te sturen op het moment dat de klant je factuur niet op tijd heeft betaald. Let daarbij vooral op of het een consument of een bedrijf betreft.

Waar is de laatste aanmaning voor bedoeld?

In de laatste aanmaning leg je uit dat de klant de factuur binnen 14 dagen (na ontvangst) moet voldoen voordat je incassokosten en (wettelijke) rente bij hem of haar in rekening mag brengen. Met de WIK-brief stel je jouw klant op een nette en juiste in gebreke. Wil je een incassobureau inschakelen? Incassonet kan je hierbij helpen en de laatste aanmaning versturen!

Naar wie moet ik een laatste aanmaning versturen?

Wanneer je een laatste aanmaning laat versturen naar een consument dan dien je ook een WIK-brief mee te sturen. WIK staat daarbij voor Wet Incassokosten en staat ook wel voor een ingebrekestelling. De WIK-brief (Wet Incassokosten) is bedoeld voor consumenten. De WIK-brief wordt ook wel de ingebrekestelling, laatste aanmaning of veertiendagenbrief genoemd. Met behulp van een WIK-brief geeft je jouw klant de laatste mogelijkheid de vordering te betalen zonder extra kosten, nog voordat je deze uit handen geeft aan Incassonet. Met de WIK-brief informeer je jouw klant over het aankomende incassotraject op een nette en klantvriendelijke wijze.

Incassobureau Incassobureau inschakelen

Wij hebben een incassobureau in Apeldoorn, Amsterdam, Haarlem, AlmereBarneveld en Breda en werken met regionale deurwaarders in heel Nederland.

Landelijk partnernetwerk

Naast onze eigen kantoorlocaties hebben wij een landelijk netwerk van partners, die werken vanuit Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Ede, Enschede, Groningen, Harderwijk, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle

Kom in contact

Incassonet is werkzaam voor heel veel ondernemers in Nederland. Met onze landelijke dekking hebben we ervaring in de meeste branches. Hierdoor is de kans groot dat we ook in jouw branche al ervaring hebben. Zo komen we tot snel en professioneel resultaat!

Landelijke dekking

En, zoals je misschien herkent, is het altijd makkelijker communiceren als er een gezamenlijk raakvlak is. Kom in contact met ons incassobureau. Start nu een incassozaak of plan een vrijblijvende kennismaking in.