1. Home
  2.  » 
  3. Over Incassonet
  4.  » Software

Voorop in techniek en innovatie

We zijn niet zomaar een creditmanagement organisatie. Dagelijks werken wij aan de ontwikkeling van onze eigen software platformen, waarmee wij onze klanten helpen bij hun complete creditmanagement. Innovatie en techniek zit ons in het bloed en daardoor blijven wij altijd voorop lopen met oplossingen als portals, api’s, webhooks en koppelingen met meer dan 300 boekhoudpakketten. 

Online incassoportaal voor jou

Ons eigen incassosysteem staat direct in contact met het incassoportaal – incasso.io – wat we voor jou inrichten. Hiermee heb jij altijd inzicht in je debiteurenportefeuille, je financien en sta je direct in contact met je accountmanager. In het incassoportaal vind je ook alle zaken als nieuwe zaken uploaden, import, export, api-koppelingen en meer.

Uitgebreide dossierinformatie voor jouw debiteuren

Ook voor jouw debiteuren zorgen we voor extra gebruikersgemak. Elke brief, e-mail of sms is gekoppeld aan een online dossier voor jouw debiteur. Hier kan je facturen downloaden, een betalingsregeling maken en vragen stellen via chat of e-mail. Daarnaast vind je hier alle veelgestelde vragen die je helpen om de zaak op te lossen.

Eigen incassoplatform

We ontwikkelen en beheren ons eigen innovatieve software, om zo onze incassodienstverlening maximaal te optimaliseren. Onze software ondersteunt ons met koppelingen en inzichten, waardoor wij juist extra aandacht kunnen geven aan de communicatie met jou en jouw debiteuren.

Koppelingen met meer dan 180 softwarepakketten

Samenwerking heeft ons altijd sterker gemaakt. Incassonet werkt samen met softwareontwikkelaars en online informatiebronnen. Wij koppelen met meer dan 180 pakketten en zorgen voor een constante optimalisatie van jouw en onze data.

Incassozaak starten

Start gemakkelijk een incassozaak via ons unieke online incassoplatform. Verstuur je openstaande facturen en wij gaan voor je aan de slag. 

Meerdere incassozaken

Wij bieden een totaaloplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare incassopartner die persoonlijk voor je klaarstaat. 

Corporate incasso

Incassonet is gespecialiseerd in grootzakelijke B2B oplossingen. Wij werken reeds samen met verschillende toonaangevende bedrijven.

Start gratis met Incassonet

Meld u aan bij Incassonet en start direct uw gratis eerste incassozaak.