1. Home
  2.  » 
  3. Over Incassonet
  4.  » Partners

Koppelingen

Via het gepersonaliseerde online incassoplatform zijn geautomatiseerde koppelingen mogelijk met externe boekhoudsystemen. Deze koppelingen maken het mogelijk om lang openstaande facturen op een veilige manier uit je boekhoudsysteem te halen en vervolgens ter incasso aan ons over te dragen.

Niet zo moeilijk doen

We werken klantgericht, altijd persoonlijk en zorgen met onze techniek voor de allerbeste klantervaring voor jou en jouw klanten.

Door deze aandacht behalen we de beste resultaten en de hoogste klanttevredenheid. Heb je behoefte aan wat persoonlijk advies? Bel ons gerust: 088 – 244 1111 of chat met ons supportteam.

Aandacht voor jouw klant

Een positieve klantervaring houdt meer in dan alleen een klantvriendelijke benadering. We optimaliseren de gebruiksvriendelijkheid door middel van eenvoudige communicatie, eenvoudige online functies en door het aanbieden van talrijke betalingsmethoden.

In combinatie met onze persoonlijke aandacht zorgen we zo echt voor de beste klantervaring voor jou en jouw klanten.

 

Incassozaak starten

Start gemakkelijk een incassozaak via ons unieke online incassoplatform. Verstuur je openstaande facturen en wij gaan voor je aan de slag. 

Meerdere incassozaken

Wij bieden een totaaloplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare incassopartner die persoonlijk voor je klaarstaat. 

Corporate incasso

Incassonet is gespecialiseerd in grootzakelijke B2B oplossingen. Wij werken reeds samen met verschillende toonaangevende bedrijven.

Start gratis met Incassonet

Meld u aan bij Incassonet en start direct uw gratis eerste incassozaak.