Over Incassonet

Over Incassonet

Een club van slimme, positieve, ondernemende vakmensen met flink wat energie om samen dingen te bereiken. Dat is Incassonet!

Met onze transparante en doelgerichte manier van werken helpen wij ondernemers om het maximale uit hun bedrijf te halen. Dat doen we met onze ijzersterke incasso service, professioneel debiteurenbeheer en met de inzet van ons eigen team van juristen.
Hoe beter wij onze klant betrekken en informeren tijdens het proces, hoe beter een klant in staat is om input te geven en van zichzelf een ambassadeur van ons bedrijf te maken. En dat is ons doel, bij elke klant weer.

Inmiddels werken wij met een team van 15 enthousiaste collega’s, waarmee we onze klanten dagelijks helpen met vraagstukken over incasso, het optimaliseren van het debiteurenbeheer en de ideale betaalflow.

incassobureau

Een ijzersterke, eerlijke service

Wanneer je de keuze maakt om te starten met Incassonet, dan mag je een aantal zaken van ons verwachten: Een incassobureau van deze tijd, supermodern en ouderwets betrokken bij onze klanten. Vanaf de start in 2011 zetten we ons daar elke dag maximaal voor in. Je bent immers zo goed als je laatste resultaat. We mogen inmiddels voor ruim duizend vaste klanten in Nederland onze diensten inzetten.

Dagelijks volgen wij de nieuwste technologische mogelijkheden, om zo altijd nieuwe manieren te vinden om alle wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

 

Deze bedrijven vertrouwen dagelijks op onze service

Wat maakt de werkwijze van Incassonet uniek?

In een notendop. Ben je op zoek naar een incassobureau dat goed en vriendelijk met de debiteur omgaat? Een bedrijf dat zorgt voor een snelle afhandeling waar jij te allen tijde zicht op hebt? Een team met professionals en ervaringsdeskundigen die precies weten wat ze aan het doen zijn? Dan heb je geluk. Wij zijn namelijk dit alles. We gaan bijna letterlijk voor jou door het vuur, waarbij je altijd een eerlijk en open advies van ons mag verwachten.

N

Dezelfde werkdag actie

N

24/7 inzicht via uniek dashboard

N

100% No-Cure-No-Pay

N

Een persoonlijke zaakbehandelaar

Leaseplan Nederland

Erik Janse – Senior Bijzonder Beheer

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers. Wij merken dat er veel kennis en kwaliteit aanwezig is, waardoor er heldere en goed onderbouwde adviezen gegeven worden.“

Een betrokken team

Zonder de betrokkenheid van onze collega’s zijn we nergens. Met de inzet van onze specialisten, aangevuld met slimme, moderne technieken zijn wij in staat om elke dag weer op topniveau te presteren.

No nonsense‘ en ‘met beide voeten op de grond‘ zijn omschrijvingen die ons prima passen. De open cultuur stimuleert ons allemaal bij te dragen aan de doorontwikkeling van Incassonet. We streven ernaar om met maximale inzet dagelijks waar te maken waar we voor staan.

Rob Beemer

Oprichter Incassonet

Toen ik Incassonet in 2011 opstartte wist ik één ding zeker; we gaan deze vergrijsde branche eens flink opschudden. Het mocht een stuk persoonlijker, transparanter en meer van deze tijd. Ik houd mij dus vooral bezig met strategieën rondom (online) marketing en development. Incassonet is bijvoorbeeld het eerste kantoor die een incassobureau API ontwikkelde voor het geautomatiseerd ontvangen van incassodossiers. Tof he?

Kevin Verkerk

Klantrelaties, mede-eigenaar

Als mede-eigenaar van Incassonet ben ik verantwoordelijk voor al onze klantrelaties. Dat zijn zowel nieuwe als bestaande. Geen bedrijf is precies hetzelfde, daarom is het binnen ons advies dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat onze incasso-service en strategie op de juiste manier ingezet kan worden, zodat wij het snelste en het beste resultaat kunnen realiseren.

Frank Beemer

Teamleider Incasso

Mijn naam is Frank Beemer. Als Teamleider Incasso is het mijn passie en doel om met mijn team al onze klanten maximaal te servicen, natuurlijk met als doel een snelle, kwalitatieve incasso, maar ook altijd met een positieve instelling en een gezonde dosis humor. Ik sta altijd klaar om je te helpen en mijn expertise te delen. Dus als je ooit een vraag hebt of gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek, ben ik er voor je.

Mark Beuting

Jurist

Ik ben Mark Beuting, inmiddels al meer dan 2 jaar Jurist bij Incassonet. Met mijn uitgebreide juridische expertise help ik bedrijven om hun openstaande vorderingen succesvol af te handelen. Ik sta klaar om jou juridische bij te staan en oplossingen op maat te bieden. Met mijn scherpe inzichten en doelgerichte aanpak zorg ik ervoor dat jouw belangen worden behartigd. Samen gaan we voor juridische successen en financiële groei.

Meta Lieferink

Incassospecialist

Ik ben Meta Lieferink. Met mijn vastberadenheid en een tikkeltje humor ga ik de uitdaging aan om openstaande vorderingen te innen. Ik laat me niet zomaar afschrikken en ga graag het gesprek aan, met zowel klanten als debiteuren. Met mijn doelgerichte aanpak zorg ik voor resultaten die bijdragen aan het financiële succes van jouw bedrijf, waarbij ik altijd let op het behouden van de klantrelatie.

Jette van Elten

Incassospecialist

Ik ben Jette van Elten, een toegewijde incassospecialist bij Incassonet. Met oog voor detail en een empathische aanpak bied ik niet alleen effectieve oplossingen voor financiële geschillen, maar weet ik ook hoe ik jouw facturen snel betaald krijg. Ik sta klaar om jou te ondersteunen en samen te werken aan een gezonde financiële toekomst.

Liza Lebedzeva

Incassospecialist

Ik ben Liza Lebedzeva, vanuit mijn rol als Incassospecialist help ik bedrijven om grip te krijgen op hun openstaande vorderingen. Met een combinatie van vastberadenheid en een empathische aanpak zorg ik voor effectieve oplossingen. Jouw financiële belangen staan bij mij voorop, zonder de klantrelatie uit het oog te verliezen. Ik ben vastbesloten om jou te helpen bij het realiseren van succesvolle (incasso)resultaten.

Rowin Brand

Business Controller

Cijfers, cijfers, cijfers, dat is waar ik mij graag mee bezig houd. Als Business Controller ben ik niet alleen gek op analyses en forecasting, maar zorg ik er ook voor dat alle geïncasseerde gelden op de juiste manier verwerkt wordt in onze administratie en natuurlijk zo snel mogelijk worden overgemaakt naar onze klanten. Vaak lukt dat al binnen 24 uur nadat het dossier is geïncasseerd.

Rene van de Peppel

Fullstack Developer

Als Fullstack Developer ben ik bij Incassonet verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van verschillende (software) oplossingen, die het onze klant nog makkelijker maken met onze platformen te werken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van API mogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook de doorontwikkeling van onze dashboards en debiteurenbeheer software. Heb je een (technische) uitdaging? Schiet mij vooral aan, ik help je graag.

Sam van den Heuvel

Accountmanager

Ik ben Sam en ik werk als accountmanager bij Incassonet. Mijn missie? Het vinden van oplossingen die zowel de klantrelaties in stand houden als de financiën van bedrijven een boost geven. Ik ken alle ins en outs van incasso en debiteurenbeheer en ik ben een meester in het ontcijferen van situaties. Samen met onze klanten werk ik hard om de beste resultaten te behalen. Geen gedoe, gewoon duidelijke communicatie en samenwerking voor het beste resultaat.

Klantvriendelijke oplossingen

Onze focus ligt op het creëren van een optimale, klantvriendelijke en  super-effectieve betaaloplossing gedurende het gehele incasso proces. Dat doen we door doorlopend technologische mogelijkheden te blijven ontwikkelen, zodat ons team continu manieren kan vinden om alle creditmanagement wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

Of het nu het optimaliseren van je debiteurenbeheer, incasso werkzaamheden of juridisch advies is, we staan altijd voor je klaar!

Persoonlijk advies

Wil je even met ons sparren? Uiteraard staan we je graag te woord, om jouw situatie te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

We staan in de startblokken!