Leaseplan Nederland

“Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers.”

LeasePlan is een van ’s werelds meest toonaangevende leasemaatschappijen, met 1,9 miljoen auto’s in meer dan 30 landen. Leaseplan beheert de volledige levenscyclus van hun auto’s, vanaf de aankoop en het onderhoud tot de verkoop van teruggekomen leaseauto’s. Incassonet is voor LeasePlan al sinds 2018 een belangrijke partner in het incassoproces.

“Vanuit LeasePlan werken wij samen met meerdere externe partijen. Incassonet is voor ons daarin een belangrijke partner voor de incasso van restschulden.

Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met Incassonet is het persoonlijke en vriendelijke contact met de medewerkers. Wij merken dat er veel kennis en kwaliteit aanwezig is, waardoor er heldere en goed onderbouwde adviezen gegeven worden. Dat maakt Incassonet voor ons een fijne en actieve sparringpartner op het gebied van incasso.

Wat we ook als erg prettig ervaren is dat er niet zomaar een standaard incassoprofiel opgevolgd wordt, maar dat de medewerkers per dossier beoordelen of er extra aandacht nodig is. Juist door deze soms creatieve en extra intensieve aanpak bereiken de medewerkers het doel: In contact komen en de vordering incasseren.

Al met al maakt dat Incassonet daardoor een prettige en flexibele incassopartner is die ook nog eens de beschikking heeft over overzichtelijke online portal die wij als opdrachtgever kunnen raadplegen.

Erik Janse
Senior Bijzonder Beheer
LeasePlan Nederland

Lees meer klantverhalen

We staan in de startblokken!