iOnline

“Door de koppeling met de systemen van Incassonet zien we de dossierstatus in onze eigen systemen. Zo houden we overzicht en blijven we op de hoogte van de acties die Incassonet onderneemt. “

iOnline is al ruim 15 jaar dé Managed Service Provider voor meer dan 1.000 zakelijke klanten. Betrouwbare hosting met een persoonlijk karakter, dat is waar iOnline voor staat! Al ruim 5 jaar helpt Incassonet, iOnline met het incasseren van niet betaalde facturen.

Doordat we onze systemen volledig hebben kunnen koppelen aan de systemen van Incassonet kunnen we openstaande facturen, na een intensief debiteurenbeheertraject, eenvoudig overdragen aan Incassonet. Voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

We hanteren een duidelijke betalingstermijn en vermelden duidelijk welke stappen we ondernemen wanneer onze facturen niet op tijd worden voldaan. Wanneer klanten onze facturen niet betalen na herhaaldelijke herinneringen, dan vragen we de hulp van Incassonet. Gelukkig betaalt slechts een klein deel van onze klanten hun facturen niet (op tijd).

Door de koppeling met de systemen van Incassonet zien we de dossierstatus in onze eigen systemen. Zo houden we overzicht en blijven we op de hoogte van de acties die Incassonet onderneemt. Wanneer een klant betaalt of een betalingsregeling treft, dan krijgen wij dit direct door. Dit zorgt ervoor dat de afhandeling van incassotrajecten veel efficiënter verloopt dan voorheen. Dit helpt aanzienlijk in het effectiever afhandelen van incassozaken, met behoud van de klantrelatie. 

Mike Smit
Manager Operations
iOnline

Lees meer klantverhalen