Een incassobureau vinden in Arnhem: waar let je op?

Gepubliceerd op 24 januari 2022

Een incassobureau vinden in Arnhem: waar let je op? Als je een incassobureau zoekt, zeker wanneer dit de eerste keer is dat je een incassobureau wilt inschakelen, dan komt er veel op je af. In dit artikel geven wij antwoord op de meest voorkomende vragen. Denk aan de juridische mogelijkheden, strategie, aanpak en kosten van ons incassobureau. Veel mensen hebben het idee dat het inschakelen van een incassobureau een grote stap is, echter zoals je zult lezen, valt dat reuze mee. Bovendien heeft het voordelen om een samenwerking met een incasso specialist te hebben. Het ontzorgt je en draagt bij aan een goede administratie. Je kunt vandaag al jouw verlopen facturen aan ons overdragen of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Juridische mogelijkheden van het incassobureau

Omdat de rechten van een incassobureau gelijk zijn aan die van ieder ander bedrijf, kunnen wij niet zoals een deurwaarder juridische stappen zetten. Het proces van het incassobureau heet het minnelijke traject. In deze fase, dus na het overdragen van jouw openstaande factuur aan een incassobureau, is er nog geen rechtszaak gestart. Een incassobureau inschakelen is daarmee veel laagdrempeliger dan men weleens denkt. Ook zit je, wanneer je een incassobureau op jouw debiteur zet, nog niet vast aan een gerechtelijke procedure. Echter, de juridische mogelijkheden van het incassobureau zijn wel van belang. Bij het antwoord op de vraag “een incassobureau vinden in Arnhem: waar let je op?”, is het hebben van in-house juristen of deurwaarders wel een voordeel. Want, ook al hoeft het geen rechtszaak te worden, als de debiteur weet dat dit een kleine stap is, zal dit tot een snellere betaling leiden.

Bewezen strategie incassobureau

Een incassobureau heeft dus geen rechterlijke macht. Het komt ook meestal niet tot een rechtszaak. Bij de meeste incasso-opdrachten die Incassonet behandelt, wordt in het minnelijk traject al betaald. Onze aanpak leidt tot een slagingspercentage van 92%. De gemiddelde duur van een incassotraject is 36 dagen. Jouw openstaande factuur toch betaald krijgen, heeft bij ons dus een slagingskans van 92%. Dit kan gemiddeld in iets meer dan een maand al klaar zijn. Probeer het uit, neem contact met ons op en draag een openstaande factuur aan ons over. Je merkt dan meteen hoe onze werkwijze is. Of, je kunt ook verder lezen, we vertellen graag meer over onze aanpak.

Aanpak die aansluit bij jouw bedrijf

Bij Incassonet krijg je een persoonlijke zaakbehandelaar en 24/7 inzicht. Wij zijn proactief en klantvriendelijk in het contact met jou en met jouw debiteur. Want, wij geloven erin dat je voor het verkrijgen van de betaling geen dwang hoeft uit te oefenen. Juist een vriendelijke, begripvolle en persoonlijke benadering leidt bij ons tot het hoge slagingspercentage. Incasso van je openstaande factuur zonder het risico om toekomstige business van deze debiteur te verliezen. Om nogmaals antwoord op de vraag te geven op de vraag “een incassobureau vinden in Arnhem: waar let je op?” Een bewezen strategie en een klantvriendelijke, maar duidelijke aanpak bieden het beste resultaat.

Kosten incassobureau

Wanneer je het beste incassobureau gevonden hebt, is dit goud waard. Maar niet letterlijk, want de kosten van het incassobureau moeten niet hoger zijn dan de factuur die je ontvangt. Bij Incassonet werken wij altijd op basis van het no-cure-no-pay principe, lukt het niet om jouw openstaande factuur te innen? Dan ontvang je van ons geen rekening. Lukt het wel? Dan verhalen wij onze kosten op de debiteur. Wettelijk zijn er afspraken over de kosten die het incassobureau in rekening mag brengen bij een debiteur. Uiteraard houden wij ons hieraan. Wanneer je tevreden bent over de eerste opdracht die je bij ons uitzet, dan heeft jouw bedrijf een ijzersterke incassobureau samenwerking die ook in de toekomst kosteloos zijn vruchten blijft afwerpen.

Een samenwerking voor de toekomst

Voor ieder bedrijf is een samenwerking met een incassobureau dé manier om een snellere betaling op facturen te ontvangen, risico’s in te perken en zorgeloos te kunnen ondernemen. Je kunt Incassonet inschakelen wanneer je nu een openstaande factuur hebt die verlopen is. Ook wanneer je geen verlopen factuur hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag kennis en kunnen tijdens deze kennismaking al meer vertellen over hoe je het incassotraject in jouw debiteurenbeheer op kunt nemen. Met een plan werken, werkt altijd beter. Wij zorgen ervoor dat we na de kennismaking of na het innen van de eerste factuur jouw debiteurenbeheer al een stap verder brengen. Een incassobureau in Arnhem vinden: waar let je op? Lees de ervaringen van onze klanten om te zien wat zij waarderen.