Hollandia Automotive

“Ons vaste aanspreekpunt is ook direct onze vaste incassospecialist, wat zorgt voor een hele efficiënte samenwerking. Hierdoor kunnen we namelijk snel schakelen.”

Vanuit Hollandia Automotive is het belangrijk om een flexibel incassobureau achter de hand te hebben en onze niet-betalende klanten eenvoudig ter incasso te kunnen aanbieden. Daarin hebben wij met Incassonet de perfecte match gevonden.

Incassonet neemt onze incassodossiers razendsnel en efficiënt in behandeling. Als er dan belangrijke informatie ontbreekt of als er vragen zijn met betrekking tot de klant, dan pakt Incassonet dat direct op. Wanneer wij een vraag per e-mail sturen, ontvang ik altijd binnen no-time een helder antwoord. Zo kunnen wij onze incassodossiers zorgeloos overdragen.

Ons vaste aanspreekpunt is ook direct onze vaste incassospecialist, wat zorgt voor een hele efficiënte samenwerking. Hierdoor kunnen we namelijk snel schakelen, zijn wij snel op de hoogte en behandelt Incassonet onze incassodossiers op een professionele manier. Dit bevordert niet alleen de samenwerking maar ook de incassoscore!

Seyhan
Hollandia Automotive
Debiteurenbeheer

Lees meer klantverhalen