Social Vision

“Wij zijn super tevreden met de goede service. Door de inspanningen van Incassonet kunnen wij onszelf focussen op onze eigen expertise en product.”

Social Vision is een jong en innovatief bureau dat meedenkt met de social media aanpak van bedrijven. Social Vision richt zich voornamelijk op het beheren en onderhouden van social media kanalen, het adverteren op social media en het maken van websites. Daarnaast denken zij mee over alle vraagstukken op het gebied van uitstraling en marketing die een onderneming heeft. 

“Als jonge ondernemer kom je voor een hoop uitdagingen te staan. Je hebt het erg druk met het leveren van jouw eigen dienst en moet daarnaast alle randzaken regelen. Af en toe krijg je met situaties te maken die lastig kunnen zijn, zoals het benaderen van debiteuren.

Als ondernemer focus je het liefst op je eigen expertise en product en wil je dat de randzaken zo goed mogelijk worden geregeld. Om het als ‘startend’ bedrijf direct goed en professioneel aan te pakken hebben wij de hulp ingeschakeld van Incassonet.

Zij hebben ons erg vriendelijk geholpen, staan altijd voor ons klaar en zoeken onze vragen tot op de bodem uit. Wij zijn super tevreden met de goede service. Door de inspanningen van Incassonet kunnen wij onszelf focussen op onze eigen expertise en product.

Jorik van Run
Eigenaar
Social Vision

Lees meer klantverhalen