Collenda – Cwize

“De snelheid en bereidwilligheid om te koppelen waren kenmerkend in de samenwerking. Incassonet is koploper als het gaat om ontwikkeling en communicatie mogelijkheden.”

“Collenda ontwikkelt diverse SaaS software oplossingen, voor een optimaal credit management proces voor zowel B2B als B2C organisaties. Cwize helpt organisaties effectiever samenwerken met de incassopartners, waaronder Incassonet.

Via een grote telecomorganisatie, gebruiker van onze Cwize oplossing, zijn wij in contact gekomen met Incassonet. Voor ons is het belangrijk dat alle incassopartners, waaronder Incassonet, zijn aangesloten op het Cwize platform. Samen met de incassopartner zorgen we voor een transparante benchmark, met als einddoel de klant maximaal te ontzorgen.

De snelheid en bereidwilligheid om te koppelen waren kenmerkend in de samenwerking. Incassonet is koploper als het gaat om ontwikkeling en communicatie mogelijkheden. Het contact werd eenvoudig gelegd en de juiste personen aan tafel gezet om de klanten zo snel mogelijk te ontzorgen.

De bereidwilligheid om transparant te zijn en nauw samen te werken, heeft bijgedragen aan een snelle onboarding. Deze manier van doorpakken om de klant volledig inzage te geven heeft ons zeker verrast zo vroeg in de samenwerking.”

Martijn Groot
Sales Director
Collenda – Cwize

Lees meer klantverhalen