T-Mobile Netherlands

“Bij Incassonet hebben wij een goed gevoel en worden wij gehoord. Onze vaste contactpersonen reageren adequaat en snel.”

T-Mobile is één van de grootste telecomproviders van Nederland. T-Mobile is Unlimited in alles wat ze doen. Met de merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel doorbreken ze grenzen in de telecomwereld. B2B incasso vergt specifieke kennis en doorzettingsvermogen, daarom heeft T-mobile gekozen voor een samenwerking met Incassonet.

Wij hebben onze debiteurenportefeuille bij verschillende externe partijen uitgezet om te kijken welke organisatie het beste zou aansluiten bij ons bedrijf en om goed te kunnen vergelijken hoe de incassopartners ook ten opzichte van elkaar presteren.

Het behaalde resultaat is voor ons belangrijk, maar hoe er wordt geïncasseerd en hoe er met onze klanten wordt gecommuniceerd is misschien nog wel belangrijker.

Bij Incassonet hebben wij een goed gevoel en worden wij gehoord. Onze vaste contactpersonen reageren adequaat en snel en dat is voor ons erg prettig. 

Philip Boland
Debt Collection Agency Manager
T-Mobile Netherlands

Lees meer klantverhalen