Wat betekent no cure no pay incasso?
No cure no pay staat letterlijk voor: geen oplossing, geen betaling. Omdat dit andersom ook geen betaling zonder oplossing betekent, hoor je regelmatig no cure no pay incasso ervaringen waarbij er weinig moeite in werd gestoken en er in het eerste gesprek veel nadruk ligt op de slagingskans. Dit is logisch, omdat een regulier incassobureau er soms veel werk in moet stoppen en uiteindelijk niet betaald krijgt. Met meer dan 10 jaar ervaring en een opgebouwde kennis van vrijwel iedere branche, kijken wij bij Incassonet anders naar no cure no pay incasso. Omdat 94% van de cases die wij behandelen slaagt, is iedere zaak voor ons interessant. Ook jouw onbetaalde factuur ontvangen wij graag, zodat wij onze beste incasso specialisten er hun tanden in kunnen laten zetten. Het maakt ons niet uit hoe moeilijk jouw zaak lijkt, wij gaan graag de uitdaging aan!
In deze blog leggen we graag uit wat Incassonet anders maakt dan een ander, regulier incassobureau. Je leest ook hoe onze no cure no pay incasso werkt en wat onze incasso service voor jou kan betekenen.
No cure no pay incasso, wie betaalt de incasso kosten?
Als je kijkt naar de no cure no pay incasso ervaringen van onze klanten, dan zijn deze zeer positief. Logisch; er zitten namelijk voor jou als opdrachtgever geen kosten aan verbonden. De tarieven die wij in rekening brengen bij de debiteur zijn geheel volgens de wet. Wij werken met een minimumtarief van 40 euro. Daarnaast rekenen wij 15% over de eerste 2500 euro, 10% over de volgende 2500 euro, 5% over de 5000 euro die daarop volgt en nog 1% over het bedrag van 190.000 euro. Bij hogere bedragen volgt nog 0,5% met een maximum van 6.775 euro. Al deze kosten kun je als opdrachtgever weer vergeten, want jij ontvangt hier geen factuur van. Slaagt de incasso, wat bij Incassonet in 94% van de gevallen gebeurt, dan krijg jij het volledige bedrag van jouw factuur die jouw klant aan ons betaald heeft binnen 24 uur op je rekening. Slaagt het niet? Dan kan Incassonet de gang naar de rechter starten, al is dat natuurlijk niet ons uitgangspunt.