Incassobureau Amsterdam

Vragen of advies nodig?

Incasso door Incassonet

Op zoek naar een incassobureau in Amsterdam? Dan zit je bij Incassonet goed! We helpen je graag persoonlijk met jouw incassozaken.

Draag je onbetaalde facturen binnen twee minuten over via ons unieke dashboard en je persoonlijke incassospecialist gaat vandaag nog voor jou aan de slag! Incasseren wij je facturen, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Altijd een persoonlijk aanspreekpunt

Dezelfde werkdag actie

Gevestigd in Amsterdam

24/7 inzicht via online dashboard

Scoringspercentage 92% (2023)

Deze klanten gingen je voor

De gemiddelde incassokosten in Nederland variëren, maar zijn wettelijk vastgelegd. Voor het gros van de vorderingen bedragen de incassokosten 15% van de hoofdsom, met een minimum van €40, maar voor hogere vorderingen gelden andere percentages. Deze tarieven zorgen ervoor dat de kosten redelijk blijven, ongeacht de hoogte van de schuld.

De incassokosten die je debiteur betaalt, zijn wettelijk bepaald en afhankelijk van de hoogte van de vordering. Voor vorderingen tot €2.500 bedragen de kosten 15% van de hoofdsom met een minimum van €40. Voor vorderingen tussen €2.500 en €5.000 zijn de kosten 10%, tussen €5.000 en €10.000 zijn ze 5%, tussen €10.000 en €200.000 zijn ze 1%, en boven €200.000 zijn de kosten 0,5% met een maximum van €6.775. Deze regels zorgen voor redelijke en voorspelbare incassokosten voor de debiteur.

De kosten komen voor rekening van jouw niet betalende klant. Dat betekent dat wij de factuur die je aan ons overdraagt ophogen met incassokosten. Wil jij jouw zaak intrekken, terwijl wij nog bezig zijn met het incassotraject? Dan brengen wij 15% van het factuurbedrag als behandelingskosten bij jou in rekening.

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op

Prettig zaken doen, zonder gedoe

Worden jouw facturen niet op tijd betaald en ben jij op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Incassonet met incassobureau Amsterdam aan het juiste adres. Al sinds 2011 staan wij bekend als vast incassobureau voor bedrijven in Amsterdam en zorgen wij ervoor dat openstaande facturen worden betaald.

Of je nu eenmalig of vaker van onze diensten gebruik wilt maken, wij staan altijd met een glimlach voor je klaar!

Het nieuwe incasseren

“Wat wij erg prettig vinden aan de
samenwerking met Incassonet is het
persoonlijke en vriendelijke contact met de
medewerkers.”

Onze werkwijze: snel en efficiënt

Wij houden incasso graag simpel. Voor jou tenminste. Via je online dashboard draag je binnen twee minuten je facturen aan ons over, je krijgt direct een persoonlijke zaakbehandelaar toegewezen en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag.

We informeren jou proactief via de app, per e-mail of telefoon. Zo weet jij altijd hoe de zaken er voor staan. Incasseren wij jouw factuur, dan krijg je binnen 24 uur je geld. Simpel toch?

Onze specialisten helpen jou van A tot Z

Incassozaken lijken ingewikkeld, maar ons incassobureau Amsterdam helpt jou door de bomen het bos te zien. Door onze persoonlijke begeleiding kun je met al je vragen bij ons terecht. Een vaste zaakbehandelaar leidt al jouw zaken tot een goede betaling. Wij zijn dan ook 24/7 online bereikbaar. Met ons online platform kun je gemakkelijk facturen aan ons overdragen en binnen twee minuten is het geregeld.

Bovendien heeft ons incassobureau in Amsterdam een no-cure-no-pay regel, zo loop je dus geen onnodige risico’s. Start hier met jouw eerste incasso.

Incassonet in Amsterdam: professionele hulp bij onbetaalde facture

Incassozaken kunnen jou veel stress bezorgen. Ons incassobureau Amsterdam helpt jou door de bomen het bos te zien. Door onze persoonlijke begeleiding kun je met al je vragen bij ons terecht. Een vaste zaakbehandelaar leidt al jouw zaken tot een goede betaling. Je vaste zaakbehandelaar is full time bereikbaar. Met ons online platform kun je gemakkelijk facturen aan ons overdragen en binnen 2 uur zijn wij voor jou aan het werk!

Bovendien heeft ons incassobureau in Amsterdam een no-cure-no-pay methode, zo loop je dus geen onnodige risico’s.

Vrijblijvend advies nodig?

Wij focussen ons als incassobureau Amsterdam allereerst op een positieve aanpak richting de debiteur. Wij zorgen voor een professionele en respectvolle omgang en vergroten het betaalgemak voor de klant. We werken daarmee aan goede contacten, zonder juridische gevolgen. Bovendien kan jij de vordering van de zaak eenvoudig inzien.

Uiteraard ondernemen wij actie als er geen vordering volgt. Mocht dit nodig zijn, dan staan onze eigen juristen voor je klaar om de zaak van het begin tot het einde te begeleiden.